Кладионица

1. New York-Indiana 2 @1,40
    Phoenix-Sacramento 1@1,50
    Milvoki-Portland doh2@ 1,5 @ 1,65
    3,81
    .................

deranje burazeru sta je najsigurnije odavde ? :) i jel ovo doh dodatni hendikep ? koliko je i kako da ga nadjem u mocartu trazim da mi uplate ili sta ?

2. Ljudi, već drugi dan za redom mi prolazi tiket, postajem maher za to :)

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/11210_216800585169506_132463260_n.jpg

Samo, dobitak je 36, 90KM!

3. Pa kad nema da se igra nista, to najlepse... ne razmišljaš ništa, samo nalupaš neki sistem... kao ja na primer.

2+3/3
    Ferencvaroš GG1
    Gateshead GG1
    Berwick GG1

Kad kažem nema šta da se igra, mislim na nas koji slabo pratimo basket :)

4. Mislio sam Marvelijuz da si ti napisao onu defku, reko sunce ti ovde se reklamira... Moja greška.

5. ma torima dao bi svoje jaje da će minesota da očisti vašington, zato sam ih i stavio na oba...a šta ti je to narodni?

Žargonski, narodni tiket je tiket sa mnogo parova odigranih za svoju dušu, da se ispoštuje tekuće kolo i slično.

6. Opet grešim, jebem li mu lebac krvavi u pičku, oću li potreviti bar jedared normalan tiket u poslednjih sto godina:
    https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-4196225-1137

7. probat'
    Martin +
    Thompson +
    Atlanta-Detroit 1 @ 1,55

Deranje je l ovo Klej Tomson iz GS?

8. ne, nego tompson iz sakramenta

9. vec sedam dana dizem pare ,barem neku sicu ,pa se nadam i veceras da nece milvoki razbiti svoju losu i moju dobru seriju :) dakle milvoki -portland 2 ulog:2000 dobitak:3200

10. jeste, Curry ne igra veceras, pa ima sanse da prebaci

11. san antonio boston, ne znam šta si ovo igrao, al vidim da su poeni i da je više od granice...a SAS su dobri u odbrani i ne daju puno koševa..
    a klipersi osećam da će da izdivljaju noćas preko 110 možda i 115 poena...u svakom slučaju volo bi da se useru u život jebenom anoreksičaru, crnogorskoj bukvi i španskom primaču kurca

12. Igrao sam da minesota daje manje od 107 poena, a da ce san antonio u prvom da da vise od 51,5

13. bez deranja, daj mi komentar, šta misliš, odigro sam:
    finiks - sakramento 1
    milvoki - portland 2
    dalas - hjuston 1 i poene više dupla opklada

14. Kolko su igrali hrvati ? Mislim na jug ?

15. Petar Pan Pezo$
    bez deranja, daj mi komentar, šta misliš, odigro sam:
    finiks - sakramento 1
    milvoki - portland 2
    dalas - hjuston 1 i poene više dupla opklada

Evo, da ti ja kažem, odigrao sam iste parove kao i ti!

16. Postade ova tema ozbiljna NBA analiza :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.