Кладионица

1. LEPETIJELEPETIJE ZAGORJEZELENE

2. na kvotu 1,1 aloo jebem ti zivot ode i moja serija u kurac :S verujem da ce uci ali ne mogu sad da se cimam do kladze deranje jbg :S AJDE TAJ VIKEND VISE

3. Sa danasnjim gubitkom od 2 hiljade ,poslednjih sadam dana sam 5200 u plusu kako sta nemam pojma,ne izgleda mi tako ,mora da sam bacao pare na druge stvari ,sve u svemu nije lose s obzirom da je bila nedelja bez fudbala tj. jacih liga ,sad ide moj teren nastavicu da vodim evidenciju pa da vidimo :)

4. Samo da poželim da svi igrači košarkaškog tima Bajern Minhen dobiju astmu i uguše se od iste, hvala.

5. Дабогда се удавили док се преждеравају кобасицама, и ја бих да им се начеститам мајке.

6. I ja onim govnima iz makabija. Tolko.

7. Doduše uvatio Kahu na lajvu na 2.4 pa se kolko tolko izvadih.

8. igrao + na galata sijena,a oni k'o da su u zalosti.taj par me srusio za 2167 dindzi.
    za sutra sto sam gled'o paris fc(treca francuska) i neki sto ne znam da ih procitam x.dovoljno je i jednima i drugima x,nece srljati.prosle 2 su odigrali 0:0

9. Informacija iz prve ruke Pol manje poena!

10. Игра неко Аба лигу овде?

11. Шеко јбт само Ибака на овом првом тикету :S

12. Cibona-Zadar 1
    Skopje-Igokea ovde ne znam šta da odigram, Mzt je dobar kod kuće a Igokea me iznenadila pobedom u Evrokupu.
    Olimpija Lj-Cedevita 2
    Solnok-Budućnost Pg 2
    Radnicki K-Partizan 2
    Siroki-Krka 1 (ovde isto ne znam šta bi bilo pametno)
    Ukupna kvota 17.

Možda odigram još neke sigurice na Orlean i Barsu u ligi.

13. Anžer - Klermon - 1-1 (2.85)
    Bastia - Mec - 2 (1.95)
    Ajndhoven - Oš - 1-1 (2.20)
    Azaksio - Marsej - 2 (2.00)

Izgleda da se bolje koncentrišem kada je užasno slaba ponuda za igru.
    Juče je, na primer, u ponudi bilo da se igra oko 4 utakmice:
    https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-3281603-1137

14. Opa, ja ušo fino. Mrtvi Ibaka je ubacio preko, i par poena Bulsa i ušla bi još 2.

15. Zašto li je granica na Marjanovića samo 10.5 poena?

16. U meridijan 9... Jel plus ?

17. U mocartu 10.5, juče bila 11.5. Pa jebemumater, plus bi trebalo da dođe

18. Ako sam odigro hokej manje golova na uživo, računaju li se produžeci ?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.