Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Nikako ne računaju. Nikako.
Ja da ti kažem, kao stariji čovek, ne računaju.
Tako je bre. U plus sam dobrih 28 eura. Oću da ćeram do 50 , što ima da se igra ?
E saću i ja na taj Finiks staviti 2.
Igraj Zenit - Rostov,
Da bude više od jednog gola u prvom, Шека.
Visla Krakov bi trebalo da pobedi 1.65 kvota
a večeras valja možda Bulse probati, poznati su po tome da ruše serije 2.4 kvota
Zicer nad zicerima, sakupljac novcanica velike nominalne vrednosti
Minesota-Bruklin doh1 5,5@ 1,65
Memfis-San Antonio 2@ 1,85
Boston-Indiana 2@1,35
Tarner preko poeni
Je l' mogu u Meridijanu da se vezuju poeni i ishodi?
rakiju ne pjem, al zato vinjak derem!
Jebem ti mater meridijan. Odigram hokej 1 uzivo, sve pare na to i cim uplatim ovi daju gol za 1 1 pu jebem im majku rusku mrtvu.
Шека, ti si budala.
Sam ti lepo reko šta digraš i nisi poslušo.
Jebo te okej, da te jebo okej!
Nisam vidjeo jebem te u usta.
I sad na računu imam 10 centi lolo
Ja za danas prepisao sa neke grupe na fejsu, nisam imao vremena da sastavljam.
Sistem 4+5+6+7/7
16:00 Zenit Petersburg - FK Rostov X2 (3.50)
18:30 Mattersburg - A. Lustenau H1 (5.00)
18:00 M. Zaporozhye - Zkorya 1 (2.90)
19:00 Pont du Gard - Le Poire Sur Vie 2 (3.60)
20:00 Otelul - Vaslui 1 (2.50)
20:00 Dijon - Nancy 2 (3.75)
20:15 Brno - Plzen X (3.80)
Ne radi mi nijedan jebeni sajt za livescore.
Aj da pitam onda vas.
Planiram da stavim doh1 na Minesotu. Uz to ocu da ukradem San antonio od deranja (aj napisi zasto cenis dvojku), i da li mogu portland i cikago da prebace 186,5 poena?
SA ima 10-1, i najbolji skor imaju trenutno, mada ih niko ne spominje. Memfis je vezao par pobeda i sad su 7-5 al nije im igra na nivou od prosle sezone, prvu tekmu su izgubili od SA u ovoj sezoni...ono sto ce vrv presuditi u ovoj tekmi je klupa (najbolja u NBA) koji ima SA u odnosu na MEM...prevelika je kvota na SA u ovo trenutku i zato treba igrati...
Tako je, Boškić. Mogu
Slušaj, Gazi.
Znaš da su poslednja dva međusobna duela
odigrana 188 (u martu ove godine) i 150 (u julu).
Ali batali statistiku.
Znam da će doći preko 186,5
nego bih ti preporučio Portlanda keca u hendikepu (-3,5).
armani pravi seriju 16-0 za nepuna 4 minuta jeeee
jel gleda neko armani? kakve sve idiotske ekipe igraju evroligu...mislim na armani i efes...teski retardi
Fala ljakse na misljenju. Samo ne znam sta znaci Boskic :D
EDIT : Boškić
Ja preferiram u zadnje vrijeme Dolčebananu al ponekad i propratim...