Кладионица

1. Meni još dva u igri, a onlajnom sam spasio ono što sam uložio. Tako da su mi još 2 u igri a ja sam na nuli. Nisam ni u minus čak.

2. Evo jos malo pa 8. mart, a niko para u dzepu, tuga. Mojim savetima hteo bih da pomognem prosecnom vukajlijasu da ima za svoje potrebe, ja sam BDM a ovo su moji predlozi:

LAC-Sakramento 1@1,20
    Washington-NY 1 @1,80
    Atlanta-Boston 1 @1,30
    Denver-Dalas 1@ 1.60

3. Uu ovo ću da prepišem.

4. Скопје и Цедевита морају да добију вечерас

5. Tako je Oskar. Dajte predlog basketa prije enbieja...

6. Prosao tiket, fala selti i sosijedadu. Aj sad Bajern i Dortmund da znacajno povecaju dobitak!

7. NAPRED SKOPJEEEE, cedevita zeza nesto

8. ja Bogme morao probati dvojke na Dalas i Njujork u sistemu. Stavih i Grina više poena, Ajzea Tomas manje poena, Peković manje poena

9. Tarner u minus veceras

Mozart izbacio Hicksona iz ponude :)

10. Цедевита забола неее

11. Sta sam docekao da opet igram NBA

http://prntscr.com/26853c

P.s. Barca bi trebalo da razguzi ovo, po meni ovaj doh2 prilicno siguran. Clipersi ce valjda ove da utabaju,a San antonio sam igrao jer su ocigledno u dobroj formi,a i pre neki dan su me zajebali na istu ovu igru,al je granica bila 52,5 a ne 50,5. Vidim da se ovaj klivlend raspada,pa aj da probam.

12. JEBENI KRETENI GLUPI HOLANDSKI MAMU IM JEBEM DA U 13 MINUTU DOBIJU CRVENI NA DVA TIKETA ME RUSE MAMU IM JEBEM

13. hahahaah jos jedan crveni jebo mater svoju kakvi su ovi holandjani sto ih ja igram uopste

14. IDEMO PICKE HOLANDSKE SVI STE NA EKSTAZIJU JEBEM VAM MAMU CRVENO BELU IDEMOOOOO

15. PA KAKO NECE PRIMITI GOL DVA CRVENA IMAJU STA SE JA NADAM

16. idemo bre jebi roduuu!!!!!

17. zamisli ti koliko je ta roda losa kad prime 2 gola s dva igraca vise

18. Ti si pošandrco komplet.

19. Stići će ih umor, daće Roda još jedan.

Ja igrao:
    Real 12GG (munuše ga u prvom, dobroe) - PROLAZ
    Milan GG - PROLAZ
    Atletiko D+ GG
    Ajax D2+
    Napoli GG
    Leuven 2+ - PROLAZ
    Genk 2+ - PROLAZ

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.