Кладионица

1. Monro +
    Aflalo -
    Pol +
    Deng -

nznm... preko kurca, nije to to baš

2. Pjeske ideeeeem izgrada, pjeske idem izgraaadaaaa, hej zeno moja draga preko tudjih li-vaaadaaa.

3. dzonsona nema ,na detroit poeni pali na 95,5 tako da sam samo na buzera plus stavio soma

4. UBACI MIRZU UBACI MIRZU!

5. mnogo zicera propuštam da udvostručim ili utrostručim, jer ne razmišljam na vreme...
    Partizan i Laboral dvojke mekano
    Stavio sam ih sa NFL-om koji ne ide baš najsrećnije

6. Partizan realno bila 2ka jbg

7. Ušo Džonson u prvom poluvremenu... Moj čovjek :)

8. Сутра би мого неки синглић на Акхисар против Карабукаспора.

Акхисар претежно домаћинска екипа, кући узимају доста бодова и добро играју (4-1-0 13:5), Карабука с друге стране нема тријумф на страни од 20.01.2013. тј. 12 везаних мечева. Дали су ове сезоне 3 гола на страни од тога 2 у првом мечу кад су играли нерешено, после тога су забили само 1 гол на 4 меча. Прошле сезоне су дошле две "двојке" и први пут је славила Карабука, али морамо имати у виду да је Акхисар потпуно други тим ове сезоне за разлику од прошле када су били ДРУГИ НАЈГОРИ домаћин лиге са само 20 освојених бодова пред својим навијачима.

Квота је 2,20 у макс бету.
    СИгурније опције :
    ПИК 1 - 1,77
    1Х - 1,30

9. hvala robene za info mozda singliram sutra

10. gaze Pistonsi joj jebemliti krv, 5000 sam iskulirao ovaj vikend sigurno, što zbog kašnjenja, što jer ne vidim uopšte par, ili ne budem dovoljno siguran, sranjo

11. Ништа ;)

Ја не верујем колко је овај Бруклин ретардирана екипа, нисам их играо али јел могуће да неко води 10 разлике и онда у само 12 минута прими 34 поена :O
    Очигледно да јесте, али иако је од њих превише је. Ја кад сам видо да су издоводили солидне играча очекивао сам их у борби за топ 3 пошто су и прошле године били врх међутим преварили су ме опасно

12. Ako ovaj kepec od Pola ne prebaci 19 poludjeću.

13. Sunce ti jebem... Uhvatim Tvente, Vitese, Kopenhagen, Standrard, Lil, Juve i Sevilju, i sjebe me Hajduk Split na kvotu 1.25... Šta reći...

14. Борисе, тако и мене синоћ Порто јебени који је развалио Насионал ал јебига дадоше гол и 1:1. Падало се и синоћ доста, можда не толко на Порту колко на Милану

15. Jebo im pas mater.. Nema od nerviranja ništa, nego spremanje i analiziranje za LŠ i LE :)

16. Jel igrao neko na Bruklin, sto sam predlozio?

17. Ja Deranje, al na 100 dinara, vezao još par tekmi, ništa strašno

18. Dosao Monako, Valensija izdala. Polovicno od mene za danas. Dobro je sto sam ih singlirao, pa sam dobar celih 300 kinti :)
    Doduse, bolje i to nego da sam puko 1000

19. Izvinjavam se Mito, jbg losa karma kreteni kurcevi , al ispravicemo sutra :)

p.s. Memfisu pica picka sutra. kekekek

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.