Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Nadam se :D
Jebem mančesteru majku da se zna.
Onu cigansku, da bog da svi poginuli kao u minhenu.
http://i.imgur.com/VfSoqjq.png
Au seka burazeru ne valja ti to i ja psujem ali ovo je...
Ovo je četrespeti put da me bacaju na kladži. Ovo za minhen ne mislim ozbiljno naravno, ali bukvalno neam više ni centa u džepu. Jednog jedinog, do 1.
Al nisu oni krivi, kriv sam ja što n'umem da se kladim.
Kotejebe samsi kriv, ne kukaj.
Pa i napisah.
SAM SI KRIV!
SCUO!
SAM!
SAD NECEMO JEBATI KURVE U BMW X5 DOK PRICAMO SHUAVEJIJEM!
buzer ima jos celu cetvrtu da ubaci 2 poena ako to ne uspe da ga jebem vise sa kladzom i sve u kurac
ubacice, opusteno
edit: opusteno on ce ubaciti
OĆEMO, AKO POL DA JOŠ 4 POJENA OĆEMO.
Imam taj u igri, treba mi pol, Ibaka i Gasol svi preko.
UVEDI GA U IGRU.
Super, treba mi jebenih 4 poena, i on ga izvede iz igre.
očekivan rasplet sa poenima, jbg izvadili zvezde kad su videli da je gotovo :D
ako i Sakramento uđe h2 i ne daj Bože i Finiks pobedi pa čir ću dobiti
cetvrtinu i po je imao da da kos nije ni u igru usao ZAVERA KAZEM ZAVERA !
Armine ista situacija.
Ko ima love na netu nek stavi na Duranta, Westbruk ne igra nocas.
uletelo.nisam isao da uplatim,ai da sam isao,vezao bi sa interom i monakom3+...
SAD SAM VEC POPIZDEO U PICKU MATERINU CEKAO SAM OVAJ VIKEND KO DA JE NE ZNAM STA ONI ME JEBU KAKO STIGNU U PICKU MATERINU SVE PADAM NA SITNICE DETALJE JEDAN TRALJAV SUT JEDAN PROMASEN ZICER JEDAN KURAC JEDAN PALAC JEBITE SE U PICKU MATERINU VISE
Dajte neki link za sajt na kome mogu ko čovek da pratim NBA tekme. Ovi linkovi sa gugle go kurac.