Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
U nekim kladionicama mogu da se mešaju igre u toku sa igrama koje nisu počele.
To je glupo..mesanje...
Da, i u bet live mogu, ali samo fudbal :/
akhisar gubi a evo i arsenal znaci jos soma manje .divota. e zivoteee
Može u meridijanu sve. Osim poeni i obični mečevi.
ДОмаћин фаворит по квоти био пре почетка меча. Прво полувреме по статистици мање - више изједначено, гост повео из пенала у 45. минуту. Знајући да турци воле "контра" прелазе може да се проба 1Х @1.85 или чист "кец" квота 4,70.
Каква су браћа ови Турци, Адана добије црвени а Самсун убаци 2 гола за 2 минута. Сад још да издрже и Акхисар да извуче бод
Oj roben leptijebem ,djes bio kad sam imo para na računu.
robene cista namestaljka nabijem ih :D
a za ove akhisar od marta nemaju poraz kod kuce a ovi nemaju isto od marta pobedu u gostima i sad su nasli zato sto sam ja odigrao ,nastavljamo prekidanje losih serija klubova ,sjajno.
Писао синоћ пар речи о Акхисару, ставио то 1Х рому дваплус и неки португалци 0-3 гола. И оно цео меч се држе на дупло голо и приме гол и сад курац не могу пола да пређу. Ако ово сад изађе онда сам усер невиђени
а нек се јебе акхисар
Ja gađam noćas
Dalas 1
Portland doh1
Indiana doh1
Kvota 3.81
Od igrača:
K.Martin +
Mayo +
Dragić +(ovo 99% dolazi, Bledso ne igra)
Kvota 6.1
Odigrah:
cikago 2
portland 1
paceri 1
ulog :2000 dobitak :6000
cikago 2
hjuston 2
Sistem:1/2 dobitak od 850 do 1750 ulog :1000
I dok sam ovo uplacivao sprdao se a onim lajv odrase me prvo na onom virtuelnom smrdljivom fudbalu posle sam gadjao neke golove na wba i nemce i vratih pare ,sad cekam da roma dobije da uzmem 600 ako ne branio sam i uzecu 300 barem nesto da izvucem s obzirom da sam jeban i danas
bogami armine bijes ga ti opasno...srecno ti bilo
EDIT: I nesto kontam...je l' samo meni ovo cist plus? http://www.rezultati.com/utakmica/CnQE3FgQ/#detalji-utakmice
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1291-6102734-1138
onako
a dobro je što na meridianu ima (mada verovatno ima i na mozartu) ako je granica na primer 215,5 poena, imaš onda ponuđeno da granica bude i 210,5 ili 212,5 itd...još veća verovatnoća da se ubode...
postovaću večeras šta ću odigrati, pa ko oće nek isprati neki par, mada sam sujeveran i onda neću dobiti haha...
a ovo 1-x-2 hendikepi i tako to pokađam jednom u 5 puta
Pa to, to se ceni, i ja poene preferiram. 50/50 šansa, kao i GG/NG. To su mi omiljene igre. Kači ti šta misliš da će doći, pa ćemo već probrati nešto :)
dodatni poeni, imaju i u mocartu i balkan betu
Igrati na Djanija, VISE POENA
http://www.youtube.com/watch?v=C8t5zxVhE18
Hahah to majstore
Jebiga padoh na dve, ljakse i deranje fala vi, al stas.
Predlog za veceras NBA
Washington - Lakers > 199.5
Atalanta - Orlando < 199.5
New Orleans - Golden State < 203.5
Dajte neke predloge za LS veceras.
Zasto ovoliko velika kvota na Atl. Madrid?
Trebam da znam nesto?