ja ti poslah pre par minuta, ali nije izgleda poslato.
Valjda me zajebava internet, kao svakih 10 godina.
Da ponovim:
Šarlot - Boston - 1H (-3,5)
Indiana - Minesota - 1H (-7,5)
Ко има пара на рачуну, Краснодар 1 на лајв квота преко 2. Ако имате може и да ће да увале 2 комада до краја,3 пута су бољи тим гледано по играчима, а богами и данас су много бољи ал ето примише гол одма након што су га дали. Предвиђам 3:1 крај.
Ко има пара на рачуну, Краснодар 1 на лајв квота преко 2. Ако имате може и да ће да увале 2 комада до краја,3 пута су бољи тим гледано по играчима, а богами и данас су много бољи ал ето примише гол одма након што су га дали. Предвиђам 3:1 крај.
Зајеби,јако незахвално да се било шта типује. Ако мора ја би играо 2-3 гола
ЕДИТ: Пошто сам погодио краснодара на лајв, ево може и ово Самсунспор - Аданаспор.
ДОмаћин фаворит по квоти био пре почетка меча. Прво полувреме по статистици мање - више изједначено, гост повео из пенала у 45. минуту. Знајући да турци воле "контра" прелазе може да се проба 1Х @1.85 или чист "кец" квота 4,70.
Evo ti, snajperisto:
Indiana - Minesota 1H (-7,5)
čekajte, koji je sad najbolji, ljakse ili deranje? može biti samo jedan
ja ti poslah pre par minuta, ali nije izgleda poslato.
Valjda me zajebava internet, kao svakih 10 godina.
Da ponovim:
Indiana - Minesota - 1H (-7,5)
ja sam DUPLI ljakseov
Fala ljakse macore, fala deranje PA DA DOBIJEM SOMA
Каква текма краснодар јбт. ВОде 1-0 после 2 минута 1-1. САд поведу 2-1 ма не прође минут ето ти га 2-2.
3:2 ✔
akhisar 1x
arsenal juniori 1
rendzers 2
ulog:1000
dobitak:2000
sta sad da igram od basketa, dajte sve trebaju mi novci
Šta na WBA-Aston Vila?
0-1
Зајеби,јако незахвално да се било шта типује. Ако мора ја би играо 2-3 гола
ЕДИТ: Пошто сам погодио краснодара на лајв, ево може и ово Самсунспор - Аданаспор.
ДОмаћин фаворит по квоти био пре почетка меча. Прво полувреме по статистици мање - више изједначено, гост повео из пенала у 45. минуту. Знајући да турци воле "контра" прелазе може да се проба 1Х @1.85 или чист "кец" квота 4,70.
Ja mislim X al miriše mi nešto pobeda Vile ne znam. Verovatno ću da izbegnem to.
vila 3 godine nije dobila wba ,ako mislis da je sad vreme i to u gostima grdno se varas :P
У Моцарту се не могу комбиновати утакмице са лајва и утакмице из редовне понуде, које још нису почеле?
Ne mogu.
glupog li pitanja
Не видим по чему је моје питање глупо..
Dzankee, nije glupo pitanje, u meridian kad dodjes mogu da ti kombinuju utakmice u toku i one koje nisu pocele.