Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
celzi ni jedan sut ,jebem ti budale
Nema ljeba za mene danas.
Кој' вам је, даће га Челси као и увек у 89ом и победиће са тим јединим шутем на мечу, онако говњивски, смрадовски, као и увек што раде уосталом
не памтим овакву незаинтересованост за игром питај бога од кад. пада ми на памет меч од пре 3-4 године кад смо играли са марсељом ЛШ кад нам није ништа требало прошли смо даље и такав бол у курцу је био исти ко данас, тек понеки добар пас и то је то, од шутева.. ништа. Челзи редовно продаје тикете..
Treba mi gol barse i gol porta da se izvadim...
Ајде крв вам јебем милион људи вас чека ајде
I nalupo neke gluposti čisto onako, da vidim mogu li na nuli da budem.
SMRDLJIVA BARSA AJDEEEEEEEEEEEEEE
Evo da se ispovedim jer ovo više nema smisla lebac mu jebem da mu jebem! Zadnji tiket koj sam prošo je singl na Zvezdu u finalnoj seriji domaće košarkaške lige
Beše to u Maju. Od tad, pa evo do sad, odigrao sam oko 30-ak tiketa i na SVAKOM, JEBENO SVAKOM sam puko na neki nebulozan rezultat. Kao da sam se pretplatio na timkoji će da kiksne u tom kolu... Ne znam šta da radim više, da stavim duplu šansu na Real i Barsu sledeće kolo ima da izgube. Kad te treba jebu, gaće same spadaju...
Brate, Barsu boli kurac. I iks im odgovara da zaključe prvo mjesto.
Ako kontaš da će dobiti, nema šanse.
Igrao x na Barsu i keca na Portoa na lajvu, ajdeeee igraj i bori seee
а опеко сам се на порто за викенд и опет их играм. е па нема више. НИКАД. па макар играли са доњим сремом
I ja padnem na engleze koje sam ubacio da popunim kvotu... 1.18 jebote!
al' se zapleo Čeh u mrežu hahahhahha
Оохохохохо, моћни Базеле !
au Branislave
evo vam ga celzi
puce celzi sad mi ne moze pomoci nista odo da se obesim i kraj od 150e do 0 za samo nedelju dana.
Алавост је чудо. Нека су нас јебали Швајцарци, не знам шта је било за очекивати да са 0 шута узмемо нешто. да узели смо курац
Мартинез опет као за викенд маши чисту шансу у надокнади. дабогда сломио ногу. не покидао неке зајебане лигаменте.
барселона није изгубила такмичарску утакмицу још од полуфинала ЛШ. сад бих играо да ће да дају гол, ал' немам динар на моцарту.
едит: '89., имате времена, лоло
едит2: челзи шутнуо? ТО ПЛАВЦИ ЈЕБЕМУЖДРАКУ, ИДЕМООООООО.