Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Kad si konj.
Ево упути и Челси један ударац ка голу, алал им вера
Lepo te ja pitah sto forsiras tikete onda kad si bio u seriji dobitaka.
Ti igras za Celzi ili si Abramovic?
ukurac, zamalo sjebah neke stvari, sam' da sam malo bolje promislio, al' nije neka tragedija
Nemate pojma koliku su kintu uzele kladionice večeras, otišle su milijarde u ko zna čiji džep
Навијам за Челзи.
Eto Roben šta ispade od mog realnog tiketa :D
moj zivot je odjednom prazan ,sta da radim o boze sta da radim ,mozda necu imati ni minimalni ulog za sutra ej zivote lutalico
http://i.imgur.com/LTHCek4.png Leptijebem
Kad smo vec kod cirkusa..Dajte neki NBA veceras.
Armine jebote... Krivo mi je, al' nek ti je za nauk.
Više čovek ne može ni duplu šansu na Barsu da odigra sve ti jebem. A koji su pavijani ovi iz Porta, užas. Tačno sam znao da će Bazel da prođe grupu, ljudi jebu. Najbolja kinta je danas bila spojiti Zenit i Steauu X, što je i bilo očekivano. Večeras se nadam basketu, kren'o da se dupliram, GAD OF AJRON PLIZ BLES DERANJE!
gazimudo odigraj ono što sam postavio, mala je kvota al mora da uđe
I KAD ME SVI ZABORAVE NEMOJ PORTLANDE, RUKU PRUŽI MIIIII
NE BRINI ARMINE
Pu jebem ti, da igra portland noćas brata bi ubacio. Opšte je poznato da je portland vukin tim.
Nik Jang više od 13.5 jebemliga
испаде туки. мени је данас била сигурица да ајакс не даје гол, они победише коњи, баш су ме закопали они порто и зенит. не само мене ево и овде све на форуму а ко зна колико људи у целом свету.. ужас.
Армине брате.. катастрофа је кад пукнеш много пара, на глупости. то је оно само да имам паре и ћу да играм мале квоте и има да направим милионе камионе авионе. Твој пример је да је то НЕ МО ГУ ЋЕ. јеси форсирао али си играо реално и падао си на такорећи глупости. Али си падао. Мало по мало и оде све у курац. Нисам баш пуко толики новац али за мене и моје могућности су то велике паре, кад сам издувао нисам био ни зашта наредне 2 недеље ме је држало то, убијало ме. Ко на време схвати да од овог говнета нема леба тај је у највећем добитку. КО игра један тикет у 20 дана и он исто. а не ко већина по 50 тиекета дневно и онда се моли да на крају дана прође бар 1 само да смање минус и тако..
nije da sam glup da ne znam da igram ili tako neki kurac sve lepo pripremim analiziram maltene bez greske ali takvo je vreme doslo da nemas vise sigurnu utakmicu i svi su me jebali kako su stigli ovih dana ,evo sinoc cikago da je dao samo jedan poen dobio bih 8000 i to je skroz druga prica kao i mnogo drugih tiketa u ovih poslednjiih nedelju dana al ko mu jebe mater gadjam sad vece kvote sa malim ulogom i jebem mu majku vise i kladionici i svemu jebite se svi u picku materinu
Jevo jes da je nusmi na reklamu al napisah defku o portlandu. Čisto da se pročuje iako je govno.
Dajte bre neke kvote 1.85 ili 1.6 iz NBA. POene neke ili hendikepe.
Igrace ne mogu da igram preko mozzarta online..
Пеликани и Голден стејт би морало да иде преко 200 поена.
Атланда чист кец вечерас, може и дох 4,5, разбијају овај орландо како стигну, орландо ове сезоне ван своје арене нема победу, у задњих 20 мечева само су далас добили.
Бруклин даје мање од 93,5.
Вашингтон кец.
Што се играча тиче:
Вол 19,5 +
Бил 19,5 -
обојица из Вошингтона
Џо ЏОнсон 16,5 +
Кари 21,5 +
Теагуе 16,5 +
можда и Гарнет 6,5 +
Пау Гасол 15,5 +
Распоредите како волите