Кладионица

1. O jebemti jesam doktor. Dobar sam bijednih euro i osamdeset, poceo sam sa pet, a zavrsio sa 6.8 i to sve uzo na uživo na poluvremenu. + Imam 2 aktivna tiketa Nba, jedan je pojeni, a drugi je običan.

2. Иста ситуација Радмило, иста

3. Sve utakmice došle 3+. A kad odigram celu ligu pola tekmi se završi 1:0.

4. чак се нисам ни изнервирао уопште, видим да ме неће ових дана, и боли ме курац.
    дајте неке предлоге за сутра, ал' да буде квота 3-5, да се тресну неке паре па како буде.

5. Ne odem do kladže danas, i naravno, sve dodje što sam hteo da igram. Uopšte nisam ljut, jer to tako ide, jebiga.

6. Sve utakmice došle 3+. A kad odigram celu ligu pola tekmi se završi 1:0.

Ма јебеш то, ионако су биле шугаве квоте на 3 плус.

Ето, ја на једном тикету имао 4+ на Бенфику, Реал, Манчестер и ПСЖ. И сјебу ме Французи, а први повели.

7. од данас ову недељу паузирам, пуцам на покер, пуцам на лајв, пуцам на тикете, пуцам на апарат а имам дуга упичкуматерину, и још треба на свирку отићи јебоматер

а планирао сам да одиграм све турне из 2 у 1 на сто динара, нараво 1 тикет 1 пар, и исто тако са енглезима(само не знам која лига) из х-1 сваки пар посебно на сто кинти, па ако дође један ти си у плусу. ако дође два још већи плус.

8. ovo što sam prekopirao od predražinja ladno upalo...
    odigro sam

na juventus 3+
    real 3+
    man siti 3+
    i hrabro sam dodao
    mančester 2
    šahtjor 1

na 70 dinara dobitak 878din

dajte nešto još nba da opalim...dal da stavim sve na portland?

9. neke igrače poene da odigram...
    mada ne mogu da nađem to na meridianu nikako

10. Детроит 1
    Минесота - Денвер +
    Шарлот - Индијана + (границе су бедне)
    и по мени најсигурније ове ноћи Лос Анђелес Клиперси - Никси, гост даје мање од 97,5. Од кад пратим нба никси су ми најготивнији били, прошла сезона беше одлична, имао сам вољу даседим ноћу и гледам како шевимо мајами нпр. или било коју бољу екипу. Међутим ова сезона је много лоше почела, а и реално не може се пуно очекивати. Лоша игра, све иде на Мела и то је то. Кад се вратио ЏејАр почели смо и мало више поена да убацујемо ал није то довољно добро. Све у свему јако слабо, ако се умувамо у ПО ја ћу да будем срећан. С друге стране једна од најјачих екипа у нба, Клиперси, па још кући. Моћна екипа нема шта. Нема теорије да приме вечерас 98 кошева.
    Могло би и Окц - Спарси - поена. Не верујем да то може да иде преко 200.

Од играча Џенингс би морао да пређе 15,5 и Лу Денг 18,5.

11. Ja igro Denga ispod, Vola preko, Dankana preko, Dženingsa preko , Vestbruka ispod i Grina preko.

12. Заборавих брата, Кевина Лава + 24,5. Нешто га отањио у последње време, а вечерас са денвером меч иде у 220 поена гарант, он ће да узме своју порцију шутева и решиће ово, рутински.

едит: ма денг је дебил, он ће или да пребаци ово до пол. или ће да се закове и остане на 10 поена. Ја сам одиграо само зато што нема Роуза, мора да прође сем ако Бузера не крене

13. raduljica ispod 1 koša

šeka gde se nalazi na meridianu igrači?

14. JEVO TI I SLIKA JEBOTEPAS.

Krenuće Buzera noćas, em što ga čuva ludara od Džoša Smita koji je vrh u odbrani, em što ako krene da udje unutra, zatvaraju ga Dramond i Monro. Buzer će da jebe ono njegovo mesarski, pa udje da udje.

15. al su jadno napisali jebem im mater

16. Aukurac. Kad danas nisam dobio, necu nikad. Sve je ocekivano doslo, a ja maler igram PIK X Junajteda.

17. jeste jebali fudbaleri? vidim pola sveta dobilo u pm

18. Bandi, ispratio sam poene igrača od tebe.

spustiše na Tiga granicu za poen
    Ali lepiće ga Hauard!

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.