Кладионица

1. Ko danas nije dobio (juče, prošla je ponoć) neka se ne kladi više. Čitava liga šampiona došla kako treba, a osim toga ponuda oskudna pa se trebalo samo na LŠ ograničiti.

2. koliko si miliona zgrn'o?

3. Бо ја мајку, јебо ме мртви Олимпијакос кад одиграх уопште на њега! Само на њих падо, а имали су неријешено до 90'!
    Нема од цигана фудбалера и готово... ;)

4. Florida - Nju Jork Rendžers 2
    San Hose (-1.5) H1
    kvota 5.56

Ovo je od lika koji samo hokej prati, pa neka isprati ko hoće. Prva počinje u pola 2, druga u 4.

5. PSG me zamalo oborio, dobili crveni nesrećnici, ali eto na sreću prođoh i to.

koliko si miliona zgrn'o?

Taman da kupim stan u centru i polovan porše. I ostaće za kafu :)

6. Nju Rendžers bi trebalo 2 mekano, i ja sam ih hteo igrati al' ne imadoh kinte, biće valjda ujutru posle NBA :D

7. Лепо чоек каже, све реално дошло осим што Кислинг и другари не могу да га метну за гг3+.

8. jebem ti detroit mrtvi i poene na indianu kako su jadni...pa ne može sirotinja da dobije neki dinar pa to ti je

9. pa jebem ti petre mater, ko me tero da igram na usrani detroit smrdljivi govnjivi kad sam znao da neće ništa da urade smradovi da bog da ispali u D ligu

10. Pridružujem se željama za Detroit.

11. Petar Pan Pezo$
    Predražinjo ja te iskopirao, a ono kuurčina i to frapantna!

Si video Pezose koje trpanje sa golovima bilo, samo što sam omašio poluvreme u kom će da padaju :)

12. ma uletelo mi posle sve, nisam igrao poluvreme nego ovako 3+ :D

al me zato nba izasakriro noćas, sve mi otišlo u bunar...sve

13. Došlo i ono što sam ja pisao. Realno, nije trebalo biti neki veliki stručnjak da se sinoć pogodi.. Nisu prolazile jedino te ''egzotične'' kombinacije.. Nego dajte analiza za LE večeras! :P

14. https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1234-9119516-1139
    aaaa tor&ma jebiga, al' bar 5 puta više od uplate :D
    Bandi poenter!

Svaka čast za poene Bandi, umeš, samo nastavi! Kako su ti prošli ostali igrači? Jebi ga, Portland me je skenjao ali Portland ima kredita kod mene tako da sam stoički podneo nedobitak od 10k. Danas nema NBA, sutra opet trinaest mečeva. Inače, 300 din sam dobar na ovom tiketu! :)

15. Dobroe i to :D Dženings nije prošao, dao 12 za poluvreme, i posle nije bio sposoban da ubacio još 4, nije dao nijedan lol, a tako je i Detroit potonuo...

16. Кубан 1џ, Рубин 1, Либерец 1џ, Рапид 1џ, Севиља 1, Трабзон 1, Дњипро 1, АЗ 1... квота 10

Шахтјор, Кубан, Анџи, Рубин (све вг2) ...квота 19

АЗ 2-5, Генк гг, Легија 2-5, Лион гг, Рапид 3+, Севиља 3+ ...квота 22

Лијетувос 147,5-, Олимпијакос(+9.5) Х2, Звезда(+3.5) Х1, Нантер(-5.5) Х1...квота 11

17. Jevroliga , ništa ?

18. Шилб +
    Богдановић +
    Марјановић би требао + исто
    Спанулис +
    Ловрењ би исто требао +
    Не знам шта би још могло, хмм

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.