Кладионица

1. Fudbal je čisto iskvareno, govno koje se vrti oko para.

hahah šeka, ako se išta na ovom svetu vrti oko para to je onda nba cirkus

2. Pezose, mašiš poentu, u fudbalu se namješta, kako kome produva kurac igraju, ako oćeš da izgubi psž a ti neko mudo pući će. A ovamo ako se cijeli tim složi da namjesti, opet će se tipa Durant pobuniti, i sasut 45 pojena. Ne mijenjaju se tako lako favoriti, i zabavnije je tri put, dinamičnije itd.

3. ne, ne, NBA nije nimalo iskvaren kao bilo šta u Evropi. Američki sport je 5 puta čistiji od evropskog.

4. ODBOJKA NIJE ISKVARENA IGRAJTE NJU!

5. Jebo me Mančester udupe.

6. Jebome psž udupe.

7. ArminVanBuuren
    ja sam za veci ulog stavio stoke 1x i celzi 2 mislim da ti je oko 1.9

inace pored toga odigrao :
    junajted ,siti ,swansea gg3+

monpelje ,huelva ,sautempton x-1

i jos jedan ne mogu da se setim sad...

Prodjoh ovaj sa malo vecim ulogom tako da sam cak i u plusu solidno ,jebali me ovi mali tiketi po 50-100 izgledaju sitno ali odigras malo vise njih i ode u kurac sve

8. Jebome psž udupe.

On me je udupiro na drugom tiketu.

9. Mančester i PSŽ za anal večeri.

10. Ko god da je predložio Bordo 2 :tapš tapš:

11. Parker manje, Vest više, Kevin Martin manje

Пуши га Банди, сад си ме поколебо, ја игр'о Паркера +

12. šta je bilo sa minesotom i antonijem? jel odloženo?

jel ima neka sigurica danas do kvote 2? al da je baš sigurica...dajem celih 10% haha

13. Данас баш ништа...
    Евентуално пробај Лион 1 и Мајами 2 , 2.8 квота

14. Шта кажеш на Цирих-Генф 1, квота 1.80? Не пратим баш много хокеј, ал' ови су бољи и играју кући.

15. Срето, јел то ово ЗСЦ Лионс-Сервет ?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.