Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
sve je brate to ok,rendom i to...al sto brate rodjeni kvotu 1,15
http://dougleschan.com/the-recruitment-guru/wp-content/uploads/2012/12/headhunter-why.png
http://img202.imageshack.us/img202/6196/6dec.jpg
Volim kad me posere ovako nešto random, obzirom da se u NBA razumem kao u hromodinamiku.
Danas zabava.
Šta mislite hoće li Šiti dobiti?
gazi salji u pvt
Šalji i meni ako mere :3
Пада квота на Дерби Каунтија. Сигурно сте приметили да је мене и Макаронца сјеб'о Блекпул пре пар дана (мене за добре паре, за њега не знам). Ал' не знам да л' сте приметили да смо бројали колико је црвених картона добио Блекпул на крају у надокнади времена, ми смо избројали 3. Од та три, два су добили одбрамбени играчи и један нападач. Јебеш нападача, ал' Без десног бека и штопера, а осим њих двојице им је један штопер повређен, а тај је најбољи. Ја сам стиг'о да одиграм кеца на Дерби по 1.80, а таман пар минута пошто сам одигр'о, квота је пала на 1.65 или' 1.60, сад се не сећам.
KRKA GORICA
IZ DVOJKE U IKS
Јел ушла некад нека дојава са вукајлије?
Jeste Džankijeva, njemu se obrati.
Rihina ušla, u proleće, Ćezena-Lančano čini mi se
Знам за џанкијеву дојаву, срећом трећи голман гренобла ми се није чинио као поуздан извор информација
Ulazi i ova moja, ortak mi igra u Gorici.
Krajslere, ozbiljno pricas ili se sprdas?
Sad ozbiljno, ortak mi igra u Gorici i dobar je igrač. Pre 4 meseca mi je rekao da protiv Olimpije nisu smeli da pobede, tako da su igrali prosečno dok nisu primili 2 gola, e tada su otkidali i posle 30 minuta uvaljali gol uz 2 prečke. Završeno je 2:1 za Olimpiju kao što je trebalo. Ovde takođe ne smeju da pobede, ali je rekao da će igrati do poluvremena doro, a kasnije šta bude. Mislim, ne morate me slušati, da ne bude ja reko ovo, ja reko ono. Ni ja ne verujem preterano, samo vam prenosim šta je i kako je. Dao sam samo 150 kinti, pa ako uđe uđe, ako ne, propasti neću.
EDIT: Nije Olimpija bila u pitanju, već Koper.
Sada cu da pljusnem 100e, ako me zajebes naci cu te u gradu ili na studentskoj zurci!
Nisam ja student :D niti ću biti ikad.
Ček, koji tip ja treba da igram ??
Nisam ni ja student a i nemam 100e :)
Mislim da će ovog vikenda zarade kladionica biti mnogo veće od nekog proseka, tako da ću se, vođen tim osećajem, poštedeti bespotrebnog troška novca i živaca.
Sretno svima koji budu okušali sreću (i znanje) u predstojeća dva dana!