Кладионица

1. Krajsler, koj kurac da igram ?

2. Sada bez zezanja, odigracu danas kao i uvek tri fiksa(cistog keca najcesce) sa kvotama po 1,6-1,8 na soma kinti uplate. U 90 posto slucajeva uzimam po 3-4 soma.

3. Vi mene apsolutno ignorišete.

4. ШЕКА ИГРАЈ КЕЦА НА ХУАВЕИ

5. Шека тебра шта ти није јасно, 2-Х

6. Долази Сити селе, шта си се упишкила :)

7. Pajs štas rekao :D

8. Mrzi me dodem do wwin-a da si uplatim na račun. A ne dam im 10 ojra da uplatim preko kartice.

9. Селе, 0-2 или Х-2, или тачан резултат 0:2.

10. Ja će duplatim ovo na jedan tiketov, kvota 5,26
    http://www.dodaj.rs/f/3p/cZ/4gSYmKZT/1.png

11. Стави уместо Реалоа Челси, или га додај само, требали би и они да добију (наглашавам ово ТРЕБАЛИ БИ)

12. улог 1000 и одличан тикет.

13. Ulog neam pojma, vidjeću kad odem do kladionice.

Стави уместо Реалоа Челси, или га додај само, требали би и они да добију (наглашавам ово ТРЕБАЛИ БИ)

Božemesačuvajisakloni, i htjedoh staviti Čelzi, ne znam što ga ne štiklirah. Ako ga dodam, a ne uklonim Real, kvota će bidne 8,42. Nije loše.

14. Ако прође шаљеш мени 43% јер сам те подсетиЈо, коретктно са моје стране ја мислим хихи

15. Teško je pogoditi više od 3 meča iz iste lige, ma koliko bili sigurni.

16. Malo mi je Dortmunže sumnjiv...

17. Иде добро ова Горица за сад

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.