Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ево сад имају два. Ај још један, па да следеће коло пичимо двојку КПР или чак хендикеп. :Д
Ja to onako komentatorski. :D Nemoj Đusa brate minli.
Нећу ал немој да се понавља...знам да ниси нигаа него наше домаће градско ђубре љољ
Ja uplatih ono što napisah na prethodnoj strani, plus dodah Čelzi. Možda se sreća zajebe pa i mene pogleda.
Jebo me konj kad sam odigrao šugavi Mančester. Moj tiket ih više neće videti.
Jebo me konj kad sam odigrao šugavi Mančester. Moj tiket ih više neće videti.
GGMU - gubi, gubi Man Utd!
EDIT: Evo dole vidite ko je sve nabavio pa saljite u pvt da prosledite jedni drugima.
Gazi daj to
Toooo Gazi. Ima te lajkujem sad :)
Хахаха, не претерујте са дељењем? Ај у паре да је за 7 дана у новинама?
Pa ja nisam hteo ni ovde da okacim,al kontam da dosta ljudi ili nema arenu ili sportklub a neki ni jedno.
Jbg, nemojte dalje da sirite. Zovite ortake na gajbu pa gledajte zajedno ;D
Нисам ни доводио у питање твоје добре намере али смем да се кладим да ће да се прошири брзином светлости.
Svaka čast za ovaj hack Gazi! Kapiram da je neki kablovski operater izakerisan hoho
Ау ово је до јаја, хвала матори
Brisi ti ovo Gazi, ako nekom treba, nek trazi u PVT. Nemoj da ostanem bez SportKluba, jebo Arene...
GAZI PUNO TE VOLEM NAJVIŠE NA SVIJETU!
NAPOKON SPORT KLUB!
Saće se ubijem od sreće.
Дај ми адресу да ти пошаљем пиво с машницом. И женину адресу да јој пошаљем ружу.
Царски.
Само ја не бих окачио овде јер сам себично говно и јер ће сви да шире, ал' јебига сад.
Ti bi prodao lolo (znam da je izlizano, al se namestilo)
Malo mi zakucava ponekad...
Јебеш ми све, ја бих за овај линк платио колико треба.
Фино иде за сад кладионица, одлично је што нас је другар у кладионици заврнуо и није нам уплатио тикете. Одлично. Јеб'о сам му матер ако прођу и челзи, и сити, и тотенхем, милан, купеер, депортиво, и гг3+ на дортмунд. говнар.
Sutra Arsenal - Everton. Prvi put posle 5 godina, da gledam PL bez nekih skrnavih strimova sa arapskim komentatorima.