Кладионица

1. edit>обрисо сам пост, све фер и коректно

2. И користим уједно прилику да се најебем мајке јунајтедима дабогда испали из лиге матер им јебем ону ненормалну бре ал контам нема шансе да манчестер икад испадне из ПЛ ал нема везе

3. oću i ja da gledam nogomet

4. a зар је тешко укуцати у гуглу "спорт клуб уживо" и уђеш на први линк.

мени овај никад није сецкао http://www.navidiku.rs/tv-uzivo/sport-klub

5. Aj neko nek baci link u PVT za te kanale!

ON: Evo jednog malog govnara od pre 2 noci koji da je usao bio bih miran u narednom periodu poprilicno https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1618-2329225-1141 xexe

Dva singla koja bi vrlo verovatno trebala da dodju

Memfis-GS 2 @ 2,15 Memfis bez Gasola ne moze da konsoliduje svoje redove
    Portland-Dalas 1 @1,55 Portland igra kao sat, Dalas nije bas neka ekipa na strani
    .............
    Milwoki-Bruklin je 1@2,40 i tip kojim se obezbedjuju nepohodna zaliha droge, alkohola, nemorala, picki, Panamera i lagodnoga zivota narednih nekoliko dekada. Ziveli!

6. ako zabodem neki ketti idem na NAJVECU STUDENTSKU ZURKU IKADA!

7. Ajd ako vas ne mrzi bacite i meni taj link..

8. Ovi postovi su prolupali.

Jebo me Čelzi i jebo me Šiti.

9. Ako ste vidjeli toga i toga autora koji traži na temi prije zadnjih nedelju dana dajte mu, ako ne ništa. Muka mi je snajpera, a ja ortacima neću da dajem jer su me jahali zbog tevea pa smo morali do kladže da idemo da gledamo tekme.

10. Enot.

Ja će sad obrišem svoje postove, a onda ću da obrišem post gdje obavještavam da ću ih obrisati. Obrisepšn.

11. Gazi daj mi adresu da ti pošaljem rodjaku sa mašnicom na dupetu.

12. brišite postove dobili smo svi

13. СТАНИТЕ У РЕД, БИЋЕ ЛИНКА ЗА СВЕ!

14. imate pvt...nek jedan od vas dvoice pošalje ledenom. i brišite postove dosta je, javili su da ne može više niko

15. deder, nek neko i meni šibne ako mu nije problem

16. TEBI NEMA, JEBALA TE GORICA!

17. daj ovamo da ti ne bih ukino internet

18. ко пошаље крајслеру да бог да му се осушио певете.
    едит: ко је данас уз'о паре алал му курац. и сити, и челзи, и манчестер. јебем их у уста.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.