Кладионица

1. U plejofu malo tekmi, manje igrača... A i neizvesnije je. Inače, pa izgubila je Juta u produžetku :D dobili su Hjuston, pa su opet gubili jesu bolji, nije da su baš skočili nešto ludački

2. jel se dobija u nekoj klađži neki početni novac, mislim na srbiju konkretno novi sad.
    u meridianu ne daju ništa, i nisam ništa zaradio kod njih, menjam filijalu sad

3. Aman ljudi molim vas okucnicu i dedin sat na Lejkerse...

4. Nisam sigurna da li važi i za nove članove, ali wwin uvijek poklanja bonus za Novu godinu, ako si bar nešto igrao, tj.uplaćivao na račun u decembru... 10 evra bonusa.
    ( A za registraciju mislim da nema više, ranije je bilo čak 20 evra bonusa. )

5. ne znam ni gde ima ovde win win, znam za mocarta, meridiana i još neke raspale...
    skim igraju lejkersi prokleti?

6. DRKAMO NA KOBIJA DRKAMO NA KOBIJA, KOBI NAPUNI NAM DZEPOVE NOCAS
    http://www.youtube.com/watch?v=SuDwWYeKBEU

7. Погодио сам Локомотиву Пловдива Х2, још само 11 парова!

8. To ti je online klada, s tim da kod nas imaju (BiH) i svoje poslovnice...

9. skim igraju lejkersi prokleti?

СТоронто Репторсима

10. hteo metnuti juve, psg, milan, roma gg
    zaboravio uplatiti kad je vec poco juve, sad vidim puklo bi, al dobro, sledeci vikend

11. a jel se to onaj košarkaški kristijano ronaldo vraća na teren?
    pa đžabe, neće pobediti toronto svejedno, evo čuj šta kažem

12. jebeni mrtvi rukomet kad mi se završi nerešeno, dođe mi da sve pare što pucam na kladionicu potrošim na kupovinu soka od zove

13. А Арсенал сам одиграо чист кец и онда из не знам ког разлога појачам са 3+. Плус сам се мучио посла сата да напишем овај јебени знак &.

14. osećam da ćeš samo na njemu pasti....

15. На срећу мојих живаца, падам и на Рапид.

16. Ima li neki strim za Arsenal da ne seče, mamu mu jebem.
    Živciram se zbog loše igre, a i ova govna seku.
    Dajte da na miru odgledam ovih preostalih po sata, živi bili!

17. Inter Milano - Parma 2-x

strelci na meču: Sansone i Alvarez

Početak: 08/12/2013 / 20:45
    Stadion: Giuseppe Meazza

18. ŽAJK KOJI KURAC MAJKU TI JEBEM ??!?!?!?

19. HAHAHAHAHAHAHA
    TO ZHAJK!

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.