Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
ŽAJKE EO TI KURAC!!!11
EDIT: Eo meni kurac....
ETO TI KURCA SEKO!
Ja šibno iks na uživo...
Ја пао на све, али некако мислим да је Партизан наместио против Солнока, тј да их је пустио. Некако ми ту нису чиста посла.
Ja pao na arsenal i na genk.
Žajk pobjedio, svaka čast!
Žajk čarolija
Aman ljudi molim vas okucnicu i dedin sat na Lejkerse...
I gde ja sad da pecem rakiju? :D
ja vam lepo kažem, ko braću vas savetujem ljudi da se manete klađenja na nba...
nije pogođeno više od dva tiketa na temi...redovno iznenađenja, svako svakog pobeđuje...batalite...
Treba da nadjemo nekog PRO-a za tenis i od njega da prepisujemo. Tu je zarada zagarantovana.
Као и у фудбалу уосталом..
Дакле, преостаје нам хокеј, бејзбол, амерички фудбал и остали видови спорта
Да, али у тенису треба да набијемо 2,3,4 пара да би добили неку фину квоту за јачи улог, јер је на фаворите увек квота око 1.2, 1.3, 1.4, а неко од та 3,4 пара мора да сјебе
Ja NBA ne stavljam na tiket do plej ofa, tad kreće ozbiljna košarka.
više mi se isplati da stavim 1500din na đovaka kad je kvota 1.2 ili 1.3 nego da stavljam dva tri tiketa nba po 200-300 dinara i da na svakom tiketu ispadne neki kurac...
mnogo ređe dođu takva iznenađenja u fudbalu, prvo zato što se ovde igra svaku noć, ima na hiljade utakmica, mnogo je veća verovatnoća da i najjači kiksaju...
Kvote 1.2 ili 1.3 na Đovaka su obično u polufinalu ili finalu, a tu može ladno izgubiti, tako da ti nije to baš sigurno. :)
Па баш зато што се фудбал игра на недељу дана није нормално да прошло коло у Премиер лиги буду 3 изненађења у једном колу
А да не причам о осталим лигама у којима у сваком колу падне по неко изненађење
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=478897008897583&set=a.232678560186097.52537.232649733522313&type=1&theater Neki lik stavio 200 evra i dobio 25 hiljada evra.
Što kaže lik u komentaru, ovaj je pun k'o brod, čim ovoliko ulaže na ovolike kvote.
@ Gazimudo evo gde:
Ko zeli da obezbedi kriogene komore (koje su izuzetno skupe) za sebe i svoju porodicu nek odigra ovo! Sakramentu otislo 4 igraca Vaskez,Salmons, Hejz, Paterson, dosao Gay koji nece igrati, ne moz' to Meluon da izrotira za dan kako treba da ga jebem, a Dalas je fala Bogu ziv i zdrav ceo, kecnuli su Portland zadnju tekmu sa danom odmora , pa eto. F-I-X 1,65 i Juta-Portland 2 1,35 ukupna kvota 2.2 :)
Dobije se golema kurcina cesto, kao ova sinoc gde bi Lejkersi realno dobili da Brajant nije igrao, (klupa je dala preko 60p) prepolovljenog Toronta, u stvari ako je neko gledao zna o cemu pricam. Tesko je igrati NBA sa ulogom manjim od 500 kinti, svaki tim odigra 82 tekme, sto kaze Pezos igra se svaki dan favoriti kiksaju, medjutim svakako moze da se uzme fina lova. Evo pijem Tetrazepam nije lose.
Singlirati za veću kintu 1 i 3+ http://www.flashscore.com/match/nD6W0mMl/#h2h;home