Кладионица

1. 'ладно смрдљивци, не верујем јеботе.
    едит: макар плзен да утера гол да се почупам на другом тикету кад су ови говнари огавни.

2. Mrzim ovaj život. Ne, pardon, prezirem ga.

3. Jebem ti bajern da ti jebem da ti jebem da ti jebem.

4. Tačno sam znao. Rekoh ja

Koje jedenje govana sa Bajern - Siti, kvota na 1 1.45. Premalo brate, premalo.

5. аааа, 'ладно води и манчестер. и само ће бајерн да ме сјебе на тикету квоте 8 за осам 'иљада, играо манчестер 1, олимпијакос 1, леверкузен 2 и смрдљивце из минхена кеца. да л' је бре могуће у пизду материну.

6. Pa ako si znao šta si koji kurac igrao na njega?

7. Немци су то, могу лако до преокрета.

8. Kurac moj mogu... Ja ubo više drugo manču, grke kec i dvadotri, bajorna kec i gg , reala 3-4 i gg na galatu čekam

9. MOGU KURAC MOJ! Znaš kad će moći? Kad ih budem odigr'o na 30 jebenih kinti na tiketu gde mi je dobitak 300 somova i koji neće proći ni u 33 paralelna univerzuma. E tad će preokrenuti. Jebem li im mrtvu decu da im jebem onu govnjivu.
    I još ja retard tačno čekam ovo poslednje kolo i stvarno gledam onima kojima treba, i tačno odigram onako kako treba, ALI NE! Moram ja da stavim govna bavarska samo zato što je jebena kvota 1.49.

10. Bayern Munich 2 - 3 Manchester City
    Edit: kekekeke

11. Bajern nula šuteva u okvir gola u ovom poluvremenu..da, da mogu do preokreta..
    Srećan sam jer danas nisam ništa igrao, a na bukvalno svakom meču pao je po neki penal, koja predstava...

12. 'ајде макар плзен, 'ајде чеси, имате играча више, само гол

13. хаха, лутке, 1:1 :Д
    зна ли ико за кад је одложен јувентус? ту имам 2-3 гола, само та остала на тикету. да л' се игра сутра-прекосутра или тек за пар дана?

14. Javlja mi stric iz Nemačke, koji inače živi u Minhenu, da Bajern ne može da preokrene. Kaže, malo vremena ima... on valjda zna, tu živi...

15. Pa ako si znao šta si koji kurac igrao na njega?

Zato što sam kreten.

Gledaj bre ovo!

https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1599-1085900-1143

16. Нисам у минусу, повадио плзен, ал' не да би легло да бајерн усере и окрене некако, него... по-мо-зи бо-же.

17. Pa neće CSKA igrati nerešeno...

18. Javlja mi stric iz Nemačke, koji inače živi u Minhenu, da Bajern ne može da preokrene. Kaže, malo vremena ima... on valjda zna, tu živi...

Pa da, što si bliže stadionu sve se više razumeš u fudbal.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.