Mrzim ovaj život. Ne, pardon, prezirem ga.
Jebem ti bajern da ti jebem da ti jebem da ti jebem.
Tačno sam znao. Rekoh ja
аааа, 'ладно води и манчестер. и само ће бајерн да ме сјебе на тикету квоте 8 за осам 'иљада, играо манчестер 1, олимпијакос 1, леверкузен 2 и смрдљивце из минхена кеца. да л' је бре могуће у пизду материну.
Pa ako si znao šta si koji kurac igrao na njega?
Немци су то, могу лако до преокрета.
Kurac moj mogu... Ja ubo više drugo manču, grke kec i dvadotri, bajorna kec i gg , reala 3-4 i gg na galatu čekam
MOGU KURAC MOJ! Znaš kad će moći? Kad ih budem odigr'o na 30 jebenih kinti na tiketu gde mi je dobitak 300 somova i koji neće proći ni u 33 paralelna univerzuma. E tad će preokrenuti. Jebem li im mrtvu decu da im jebem onu govnjivu.
I još ja retard tačno čekam ovo poslednje kolo i stvarno gledam onima kojima treba, i tačno odigram onako kako treba, ALI NE! Moram ja da stavim govna bavarska samo zato što je jebena kvota 1.49.
Bayern Munich 2 - 3 Manchester City
Edit: kekekeke
Bajern nula šuteva u okvir gola u ovom poluvremenu..da, da mogu do preokreta..
Srećan sam jer danas nisam ništa igrao, a na bukvalno svakom meču pao je po neki penal, koja predstava...
'ајде макар плзен, 'ајде чеси, имате играча више, само гол
хаха, лутке, 1:1 :Д
зна ли ико за кад је одложен јувентус? ту имам 2-3 гола, само та остала на тикету. да л' се игра сутра-прекосутра или тек за пар дана?
Javlja mi stric iz Nemačke, koji inače živi u Minhenu, da Bajern ne može da preokrene. Kaže, malo vremena ima... on valjda zna, tu živi...
Zato što sam kreten.
Gledaj bre ovo!
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1599-1085900-1143
koliko si uložio?
Ma sto dingera.
Нисам у минусу, повадио плзен, ал' не да би легло да бајерн усере и окрене некако, него... по-мо-зи бо-же.
Pa neće CSKA igrati nerešeno...
Pa da, što si bliže stadionu sve se više razumeš u fudbal.
'ладно смрдљивци, не верујем јеботе.
едит: макар плзен да утера гол да се почупам на другом тикету кад су ови говнари огавни.