Izjeba i CSKA. Tj. Viktorija. Ozbiljno se pitam da li sutra da drknem sve što imam na najveće sigurice i aukurac. Znam da mi to ne bi bilo baš pametno, ali ne da sam očajan, nego bih spalio i ova nemačka goveda i pijane Ruse.
Jebem ti Plzen, ko je ta ekipa uopšte, znaju li oni igrati fudbal, znaju kurac, al' kad meni treba da se leba najedem, oni onda znaju, jebo im ja sve da im jebo ja i svi koji su pali na tom meču!
P.S. imao sam X2 na CSKA!
U 91 MINUTU, BOŽE BACI CIGLU I BUDI PRECIZAN, AAAAAAAAAAAAAAAAA.
Ladno ljudi igrali dvojku na PSG, hahahahhahahahahhaha
hahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhaha
Имам јувентус 2-3 гола, не знам ни ја макаронац за кад је одложено. Поштено, више бих волео да ми исплати тикет без јувентуса, јес' да крати добитак на пола, ал' макар нисам у минусу. А друго је што појма немам како бих га бранио, вероватно ће сутра да избаце нове квоте и да утакмица крене од тридесет и којег већ минута.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
De neće, eno dobili crveni.
EDIT: Mislim na CSKA
Sad mi javlja baka iz Danske da će Kopenhagen izgubiti od Reala, veli lošiji su nego Real.
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!
Za sutra:
grhm, grhm:
a grhm, grhm, kašlj, grhm, kašlj, grhm, grhm:
grhm:
Milan 1
Porto x2
Zenit 2
Šalke 1
Dortmund 2
Napoli x
ulog:150
PREČKAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!
IDEMOOOOOOOOOOO FK TIMOOOOOOOOOOOOK
JEDINSTVO PUTEVI, SAMO VAS ČEKAM!!!!!!!!!!
AJDE PENDULIĆU DAJ TAJ GOL PA DA DIGNEM PARE
ZAR MOJ JUNAJTED OVAKO https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1558-2364091-1143
Bio si u pravu Krajslere, neće CSKA X, izgubili pajseri.
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1368-5071440-1143
Prodao pariz
plzen spasio zivot bar 2 osobe koje bi se nasle blizu mene pri sudijskom zvizduku
Izjeba i CSKA. Tj. Viktorija. Ozbiljno se pitam da li sutra da drknem sve što imam na najveće sigurice i aukurac. Znam da mi to ne bi bilo baš pametno, ali ne da sam očajan, nego bih spalio i ova nemačka goveda i pijane Ruse.
TRECI DAN KAKO SE NISAM LEBA NAJEO! PU!
U PRAVU SAM JA LARI ZA MNOGE STVARI, PA I ZA ČEHE ETO VIDIŠ.
Jebem ti Plzen, ko je ta ekipa uopšte, znaju li oni igrati fudbal, znaju kurac, al' kad meni treba da se leba najedem, oni onda znaju, jebo im ja sve da im jebo ja i svi koji su pali na tom meču!
P.S. imao sam X2 na CSKA!
U 91 MINUTU, BOŽE BACI CIGLU I BUDI PRECIZAN, AAAAAAAAAAAAAAAAA.
EVO JOŠ NEŠTO, ANDERLEHT ĆE DO KRAJA TEKME DOBITI JOŠ 7 CRVENIH KARTONA.
Sunce ti jebem, 4 tiketa prođoh hahahahahahahah
Na ovom petom čekam Juve. Za kad je odgođeno?
http://2.bp.blogspot.com/-62hJoiUVC-4/TiG-QGVD9hI/AAAAAAAABIo/98gOJO1HoAg/s400/he-aint-even-mad.jpg
Ladno ljudi igrali dvojku na PSG, hahahahhahahahahhaha
Имам јувентус 2-3 гола, не знам ни ја макаронац за кад је одложено. Поштено, више бих волео да ми исплати тикет без јувентуса, јес' да крати добитак на пола, ал' макар нисам у минусу. А друго је што појма немам како бих га бранио, вероватно ће сутра да избаце нове квоте и да утакмица крене од тридесет и којег већ минута.
Makaronac, sereš za 4 tiketa!