dajte neki singl na ligu šampiona ili nba večeras, stavljam poslednju paru i više se ne pojavljujem ovde.
nema mi ništa sigurno večeras za nba jbt...otkako sam se opeko na neke više mi ne deluje sigurno ni boston - klipersi dvojka..
Није ни ЛШ ни НБА. По мом мишљењу је хендикеп 19,5 на рукометни дуел између љепших половина Холандије и ДР Конга ПРЕ-ВЕ-ЛИ-КИ.
Јесте Конго бУранија ал нису ни Холанђанке силне. Холанђанке после овог меча чека меч са ЦГ који им је сигурно важнији од овог, и мислим да би данас селектор мого да каже играчицама да мало стану на лопту и да не понизе црнкиње.
Ја сам много сигуран у ово и мислим да је поклон ко јуче на Парагвајке 34,5 еј јеботе која је то потцењеност, па толког хендикепа не би било у кошарци ни да играју ОКЦ - Мега Визура камоли толки хенд. за рукомет. Овај је много мањи и донекле пристојнији, оно јуче је био зајеб клаџа.
едит: Свако игра на своју одговорност, ја само износим предлог.
Ако те паре које дајеш су ти "задње" и нећеш моћи да прежалиш ако пуцају онда бих молио без пљувања ако не прође.
Срећно
Ако ми је кад преписујем...
Још неки момци данас у клаџи причали да су чули да долази 1-Х и уплатили по пар стотина динара на сингл, и ја се напалио кад су ови повели иако сам прижељкивао ПХ.
Ovako:
Čelsi 1
Šalke 1
Dormund 2
Zenit 2
Za somandera. Pa kud puklo da puklo. A pući će me po džepu, po svemu sudeći, k'o i sinoć... Razmišljam se da li da stavim Barsu 1-1 ili 1&3+, ali sumljam da hoću.
Predraze kolko je to sigurno u tebe imam najvise poverenja, a fudbal ne pratim dovoljno...a ako opet puknem moji ce bas da me kazne. Sta da izbacim od ovoga da bude sigurnije, dosta mi i kvota 2-2,5
ja ne razmisljam svojom glavom jer nisam tako vaspitan
http://oi44.tinypic.com/111uwdx.jpg
Dopada mi se ideja.
nema mi ništa sigurno večeras za nba jbt...otkako sam se opeko na neke više mi ne deluje sigurno ni boston - klipersi dvojka..
Није ни ЛШ ни НБА. По мом мишљењу је хендикеп 19,5 на рукометни дуел између љепших половина Холандије и ДР Конга ПРЕ-ВЕ-ЛИ-КИ.
Јесте Конго бУранија ал нису ни Холанђанке силне. Холанђанке после овог меча чека меч са ЦГ који им је сигурно важнији од овог, и мислим да би данас селектор мого да каже играчицама да мало стану на лопту и да не понизе црнкиње.
Ја сам много сигуран у ово и мислим да је поклон ко јуче на Парагвајке 34,5 еј јеботе која је то потцењеност, па толког хендикепа не би било у кошарци ни да играју ОКЦ - Мега Визура камоли толки хенд. за рукомет. Овај је много мањи и донекле пристојнији, оно јуче је био зајеб клаџа.
едит: Свако игра на своју одговорност, ја само износим предлог.
Ако те паре које дајеш су ти "задње" и нећеш моћи да прежалиш ако пуцају онда бих молио без пљувања ако не прође.
Срећно
Bravo bile, rijetko pametno odigrano.
Sreća tvoja pa jilmaz nije umo da ugura ono u gol na kraju.
I još da je njegov tiket.
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1417-5238253-1143
Ако ми је кад преписујем...
Још неки момци данас у клаџи причали да су чули да долази 1-Х и уплатили по пар стотина динара на сингл, и ја се напалио кад су ови повели иако сам прижељкивао ПХ.
Hvala, u ovo vrijeme moraš pametno igrati!
Za večeras hiljadarka na sledeće:
Barselona 1 i 3+
Napoli GG3+
Zenit 2
Kvota 4.
Сигурно Предражињо, јер нисам узео новац данима?
ništa nije 100% sigurno
Ма шта кажеш...
jes svega mi moga
Ovako:
Čelsi 1
Šalke 1
Dormund 2
Zenit 2
Za somandera. Pa kud puklo da puklo. A pući će me po džepu, po svemu sudeći, k'o i sinoć... Razmišljam se da li da stavim Barsu 1-1 ili 1&3+, ali sumljam da hoću.
Atl. Madrid - Porto X
Napoli - Arsenal X
Austria Vienna - Zenit Petersburg X
Kvota: 46.86
Predraze kolko je to sigurno u tebe imam najvise poverenja, a fudbal ne pratim dovoljno...a ako opet puknem moji ce bas da me kazne. Sta da izbacim od ovoga da bude sigurnije, dosta mi i kvota 2-2,5
ja ne razmisljam svojom glavom jer nisam tako vaspitan
pa i nije bas, arsenal moze lako proci bez golova
Milan 1 i 3+
Šalke 1 i 3+
Dortmund 2
Napoli gg 3+
Zenti 2
edit:
Može i Atletiko 1 i 3+, tačan rezultat 2:1
http://www.totalprosports.com/wp-content/uploads/2012/11/crying-oklahoma-state-player-sports-crying-gifs.gif
Zenito 2
Bazel 2-4
Napoli 2-4
Barsa 1 i 2-3
Milan 1
Dortmundo 2 i G2+
Čelzej 1 i 2-3