Кладионица

1. dajte neki singl na ligu šampiona ili nba večeras, stavljam poslednju paru i više se ne pojavljujem ovde.

nema mi ništa sigurno večeras za nba jbt...otkako sam se opeko na neke više mi ne deluje sigurno ni boston - klipersi dvojka..

Није ни ЛШ ни НБА. По мом мишљењу је хендикеп 19,5 на рукометни дуел између љепших половина Холандије и ДР Конга ПРЕ-ВЕ-ЛИ-КИ.
    Јесте Конго бУранија ал нису ни Холанђанке силне. Холанђанке после овог меча чека меч са ЦГ који им је сигурно важнији од овог, и мислим да би данас селектор мого да каже играчицама да мало стану на лопту и да не понизе црнкиње.
    Ја сам много сигуран у ово и мислим да је поклон ко јуче на Парагвајке 34,5 еј јеботе која је то потцењеност, па толког хендикепа не би било у кошарци ни да играју ОКЦ - Мега Визура камоли толки хенд. за рукомет. Овај је много мањи и донекле пристојнији, оно јуче је био зајеб клаџа.

едит: Свако игра на своју одговорност, ја само износим предлог.
    Ако те паре које дајеш су ти "задње" и нећеш моћи да прежалиш ако пуцају онда бих молио без пљувања ако не прође.
    Срећно

2. Bravo bile, rijetko pametno odigrano.

3. Sreća tvoja pa jilmaz nije umo da ugura ono u gol na kraju.

4. I još da je njegov tiket.

5. https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1417-5238253-1143

Ако ми је кад преписујем...
    Још неки момци данас у клаџи причали да су чули да долази 1-Х и уплатили по пар стотина динара на сингл, и ја се напалио кад су ови повели иако сам прижељкивао ПХ.

6. Bravo bile, rijetko pametno odigrano.

Hvala, u ovo vrijeme moraš pametno igrati!

7. Za večeras hiljadarka na sledeće:

Barselona 1 i 3+
    Napoli GG3+
    Zenit 2

Kvota 4.

8. Сигурно Предражињо, јер нисам узео новац данима?

9. ništa nije 100% sigurno

10. Ма шта кажеш...

11. Ovako:
    Čelsi 1
    Šalke 1
    Dormund 2
    Zenit 2
    Za somandera. Pa kud puklo da puklo. A pući će me po džepu, po svemu sudeći, k'o i sinoć... Razmišljam se da li da stavim Barsu 1-1 ili 1&3+, ali sumljam da hoću.

12. Atl. Madrid - Porto X
    Napoli - Arsenal X
    Austria Vienna - Zenit Petersburg X

Kvota: 46.86

13. Predraze kolko je to sigurno u tebe imam najvise poverenja, a fudbal ne pratim dovoljno...a ako opet puknem moji ce bas da me kazne. Sta da izbacim od ovoga da bude sigurnije, dosta mi i kvota 2-2,5
    ja ne razmisljam svojom glavom jer nisam tako vaspitan

14. pa i nije bas, arsenal moze lako proci bez golova

15. Milan 1 i 3+
    Šalke 1 i 3+
    Dortmund 2
    Napoli gg 3+
    Zenti 2

edit:
    Može i Atletiko 1 i 3+, tačan rezultat 2:1

16. Zenito 2
    Bazel 2-4
    Napoli 2-4