Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Dvojke na Mančester i Porto sigurne ko grad Varadin. Nijedan veliki klub ne može izgubiti 5 za redom kao Mančester.
Mančester 2
Porto 2
Lil 1
Lacio 1
Leverkuzen 1
Mene fašisti bacili za pišljivih 1700, ortaka za 13 somova. Sve ti svece jebem. I kao šlag na tortu, Pol je baš sad našao da postigne najviše poena u sezoni:
https://www.millenniumbet.net/betting/checkTicket?ticketNumber=830350500031&pin=5246
Opasno se razmišljam da stavim neku veću kintu na Junajted. Ali vrlo verovatno da ću vezati s još nečim tipa Lil 1 i Svonsi x2. I opasno se razmišljam da stavim čist iks na Totnm i Liverpul. Totnm nije u formi a Liverpulu nedostaju srednjaci, tako da kapiram da će biti x. Razmisliću još.
Kurac, ja sam nešto loše video.
Najviše u sezoni mu je 42 :D Išao je preko bar 3 od poslednje 4
Mančester preskačem dok ne dodju sebi. Mislim da Ajax i Vitese neće dozvoliti Tventeu da se šepuri na prvom mestu. Lil, Šalke i Lever ne bi smeli da imaju problema danas, a i Bordo je vezao par dobrih utakmica, trebali bi sa Valensijenom mrtvim da izadju na kraj. Mislim da je poklon dana Grojter Firt. Ne znam što je tolika kvota na njih..
gde si sakrio irvasa?
odgovori mi,tuci cu te
У четвртак сам одиграо тикет са већим улогом а мањом квотом, продао ме мртви партизан и јебени Обрадовић који их је пустио да победе.
За данас сам налупао ово.
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1093-2057206-1144
!!! ЛАЈВ !!!
Камбур - Ајакс / полувреме / рез. 0:1
Укупно голова ДОМАЋИН 0,5 + 2,30
Укупно голова ГОСТ 2,5 - 1,45
Јако чудна статистика што се овог меча тиче. Наиме Ајакс доминира игром и дуже има лопту у ногама (69 %) али су за 45 минута само једном шутирали ка голу Камбура и из тог шута пао је гол. Камбур се ослања на контре и чека грешку на средини терена свог противника. Шутирали су 5 пута али сваки пут је то било непрецизно. Уз мало бољу организацију Камбур може лагано до гола а можда и до преокрета.
Прође све и још је Ајакс испоштовао милионе који су се кладили на њ.
Много ми лепо иде ово уживо клађење ал јебига кад нисам пунолетан па немам онлајн рачуне иначе би позатварао све кладионицце у земљи.
А за 9 месеци кад уплатим паре на рачун нећу моћи да скинем ни квоту 1,05.
Тако то иде
Gledam Bordo, jer sam odigrao 2+, ni najcrnjem ciganinu ne bih preporučio da gleda francusku ligu, pa to je strašno... da oni gol Valensijanu ne mogu da daju, makar jedan na poluvremenu. Pa rumunska liga je za francusku bundesliga.
http://ibet.maxbet.rs/ibet/ticketstatus/ticketstatus.html?ticket=%7B1B1EFBDA-9557-4F2A-8072-81FB2A1CB018%7D
Borise, naći ću te jebao te Grojter Firt!
Jbg, znaju kladionice šta rade.. Nisu džabe stavili onoliku kvotu..
Е ајде нека ми направи неко три тикетића, уплаћујем допуну од 30% од износа добитног тикета.
Овако
први тикет квота нека буде од 25 - 40
други тикет од 10-20
трећи тикет 3-4
Нека буде један НБА ако може
Нисам игро кладионицу годинама, како иду они тикети да узмеш нешто и ако нпр. промашиш један пар 5/6 или слично
до шест направите да утакмице не почињу пре седам, да идем да уплатим дтад.
У моцарту, дајте ми и оне шифре и све.
Ако добитак буде 6000, вама 2000 допуне нпр., озбиљан сам
и данас је сиротињска забава
Леверкузен - франкфурт - 1
тотинхем - ливерпул - гг,3+
генк - андерлехт - 3+
Лил - бастиа - 1
астерас - панионис - 1-1,3+
атлетико мадрид - валенсија - 3+
квота 60, на педес динџи!
тотинхем - ливероул - из икса у 2
утрехт - псв - 1,4+
виган - болтон - 2
шалке - фрајбург - дупла победа 1
рапид - магна - из икса у 1
фиорентина - дупла победа 1
у системму 6/7
и имам један кет све на јаву, треба ми манча гол до полувремена ал ево још два минута и пушење ките.
Хаха, јесте да се спрдаш, али Румуни су родитељи за многе лиге што се тиче фудбала. Ко их прати, зна о чему причам. А Французи су прича за себе, ја на њих не играм годинама, гори су од Жабара, ем веће пичке, ем шугавији фудбал. Црнци без мозга, шта и очекивати.
Елем, нешто сам излупао за данас:
Хајдук-Ријека х-х
Мерсин 3+
Ермис 4+
Леверкузен 4+
ево ти га бордо, губи.
искукао си га
Došao je Bordo 2+ kao što sam i igrao, a to što sam rekao da je rumunska liga bolja od njihove, stojim iza toga, sinoć sam gledao Astru, to samo puca na sve stran, pa posle gledao Steau...
Е ајде нека ми направи неко три тикетића, уплаћујем допуну од 30% од износа добитног тикета.
Овако
први тикет квота нека буде од 25 - 40
други тикет од 10-20
трећи тикет 3-4
Нека буде један НБА ако може
Нисам игро кладионицу годинама, како иду они тикети да узмеш нешто и ако нпр. промашиш један пар 5/6 или слично
до шест направите да утакмице не почињу пре седам, да идем да уплатим дтад.
У моцарту, дајте ми и оне шифре и све.
Ако добитак буде 6000, вама 2000 допуне нпр., озбиљан сам