Кладионица

1. Прати се НБА увек прва текма, оне које почињу у 01:00. Оне које се играју од пола 3 се ретко кад гледају, можда преко лета...

2. Nocas je FIKS NAS FIKSEVIMA Golden State-San Antonio H1 @ 1,5 @1,85 eto

3. jebem ti decu puknem danas 3000 na pokeru, al fora je što je to dug koji moram vratiti do 30og. a idem u subotu na onaj jebeni koncert i tu trošim 2000.

odigrao sma tiket od

partizan - cska H1
    nanter - fener - 2
    bemberg - žalgiris - h1
    montepaski - unikaha - h1
    ako dođe imam 800 kinti koje moćem na kvotu 5 za vikend

4. Sta si igrao Niena SnG-ove?

5. Šta ti dođe sng
    igrao sam glupi poker aparat, onaj klasični sa 4 igre.
    to mi je bog vratio, kad sam sisa jajara, drug kkinuo 3000 i ja kao da ga oočistim, puknem još trii ahahhahahaha

6. a mislio sam da igras na netu

7. igram i na netu , ali livestar poker

8. upravo mi se desilo lose preckazanje

zakasljao sam se i tek je pao sa stola! mogu odmah da ga bacim...

9. Na livestaru malo igraca, moze da se uzme fina lova

10. Ljudi, uplatite pare na BET365 i uzivajte, kakav Meridian kakav Mozzart, nemojte da se salimo...tacno bi trebalo banovati svakog ko spomene ''dobar'' i ''meridian'' u istoj recenici

11. Meridian nije dobar

Džanki sajsi racku.

12. Zadnjih 10e sam dao Feneru na raspolaganje. Čisto da zadovoljim kladioničarsku suetu.

13. Ljudi, uplatite pare na BET365 i uzivajte, kakav Meridian kakav Mozzart, nemojte da se salimo...tacno bi trebalo banovati svakog ko spomene ''dobar'' i ''meridian'' u istoj recenici

Tu i igram, tj radim transfer - poker - planetwin365 - ali jebe me brate sto nmg da nadjem neke tipove, recimo 2+II

i bilo bi do jaja da moze tiket da se stonira

14. Пред вама је добитан тикет за петак 20.12.2013.

Алмере - Дордрехт 2+ прво
    Елче - Малага винер 1 (у случају нерешеног исхода рачуна се квота 1)
    Франфурт - Аугзбург винер 1
    ТНС - Бала Таун 1иД2+ / 1и3+
    Пољска - Србија 2

Укупна квота је нешто преко 10.
    Алмере и Дордрехт, као и читава та друга Холандска дивизија илити лига, играју отворен и нападачки фудбал. Веома често можемо да видимо како цело једно коло дођу све утакмице у 3+ или ГГ или тако нешто блесаво и онда после причамо "Е од следећег викенда их јурим на голове" и наравно они то не могу да понове наредних 15-20 кола. ТО сад и није толико важно. У дуелима ових двеју екипа у последње време пада баш баш пуно голова, веома често са обе стране. Ове сезоне Дордрехт опасно игра, тамани противнике што би се рекло. ПОстигли су највећи број голова у лиги (47) и налазе се на 1. месту. Њихов ривал Алмере је у доњем делу табеле и не иде им баш најбоље али голове често дају а богами и примају, на 21 утакмици 32:36 гол разлика. Просек голова код куће 3,5. Када је Алмере домаћин а Дордрехт гост у последња 3 кола није прелазила ова граница у 1. пол и долаило је увек више голова 2. пол. Могли би сутра да прекину тај пост голова у 1. пол.

Елче и Малага су се састајали у Сегунди пре 5 односно 6 сезона. Сваки пут је побеђивао домаћин уз 2-3 гола. Наравно то је тад можда био неки тип сарадње али од тада је прошло доста и вероватно се доста и изменила ситуација. Но да занемаримо прошлост и сагледамо тренутну ситуацију. Елче ушо ове године у лигу, вуку се некако али пливају. Код куће 2-2-4 (добили Еспањол и Валенсију, али губили од Реала Виљареала и Атлетика). ВИше бодова освојили на страни него код куће што баш и не приличи тој екипи. Малага је најгори гост и још увек немају тријумф на страни. У лошој су форми, испали су из купа. Тријумф на страни чекају од 30.03.2013. што му дође скоро 9 месеци !!!
    Очекујем дуел са мало голова и да екипа која прва да гол (ако буде такве) неће изгубити. ЕКипе имају исти број бодова (17) и исти иланс победа,ремија и пораза (4-5-7). Примили су по 22 гола а Елче је дао 2 гола мање.

Франкфурт - Аугзбург, први меч 17. кола бундеслиге. Франкфуртови навијачи нису осетили сласт победе на домаћем терену ове сезоне у БЛ. Њихов тим је играо одлично у ЛЕ и прошао у нокаут фазу али у лиги су једва изнад зоне испадања. Франкфурт има квалитетан састав и не заслужују овако ниску позицију. То је по мом мишљењу класична домаћинска екипа а то су показали прошле сезоне када су од укупних 51 бодова 31 освојили код куће. Аугзбург је велико изненађење ове сезоне и веома су незгодни. Ове сезоне 7-2-7 омер показује да не калкулишу пуно, увек улазе у меч са мотивом да узму 3 бода па им се то некад обије о главу и приме доста јефтиних голова. И за њих важи да су домаћинска екипа и то већ сезонама уназад. Ове сезоне од укупно освојених 23 поена 16 су узели као домаћини. Међусобни дуели из прошле сезоне указују на можда неки договор (иако се ово не може узимати баш као неки јак податак). Франкфурт је славио код куће 4:2 а потом АУгзбург 2:0. Углавном тако се "деле бодови", обе екипе узму по 3 бода а гол разлика се не нарушава. И још нешто што би могао да наведем као разлог зашто играм ово јесте да је Аугзбург добио тај 2. меч у сезони и наредна 2 код куће и тако осигурао опстанак у лиги.

Шта рећи за ТНС. Код куће 8 кола 8 победа 32 постигнута гола 0 примљених. Шетају се кроз лигу. Бала је најгори гост и никад нису добили ТНС кући. ТНС кући просек голова 4, само једном нису ушли у 3+. Бала на страни 2,9 гол разлика, само једном ниоје прешла 3+. Ово сам додао да појачам квоту а мислим да лагано долази.

И најлепше за крај. Наше рукометашице су многе (а поготово мене) изненадиле избацивањем Норвешке које је светски европски и олимпијски шампион. Имају једног од најбољих селектора и од њих се увек медаља очекује. Али су синоћ потонуле у арени. Иако су имале 2 пута заостатак од 5 голова наше играчице се нису предавале и сјајном игром Драгане Цвијић ,Сање Дамјановић и наравно Катарине ТОмашевић, дошле до заслуженог полуфинала. Пољакиње су највеће изненађење овог турнира. Сви су их отписали најпре у 1/8 па и у 1/4 финала али су се тесно провукле и дошле на само један тријумф до медаље. Србија је синоћ оборила рекорд по броју гледалаца на једном женском рукометном мечу а мислим да ће сутра бар још 500-1000 људи више да буде у арени да подрже наше играчице које ће им сигурно узвратити на прави начин ПОБЕДОМ. Не могу да кажем да ћемо да их победимо, то би било некако незахвално и потценио би противника али мислим да наша репрезентација има већи квалитет за финале и сигуран сам да ће све бити како треба. Кладићу се и навијачки и патриотски али и реално. Квота 1,40 на овакав меч је јако добра.

НАПОМЕНА: Ко хоће мало сигурнији тикетнека избаци ХОланђане, квота ће бити дупло мања али на мало јачу уплату опет је добитак задовољавајућ.

15. Planiram da napravim jednu vikend zmijicu sa izrazitim favoritima

Petak - Monako, Tvente, Porto, i od Robena prepisan TNS :)

Subota - Lever, Seltik, Liverpul, Siti, Fejnord, Atletiko

Nedelja - Roma, PAOK, Barsa, Real, Ajax

E, sad.. Šta izbaciti? Ko će po vama da sjebe?

16. Na prvi pogled, iako ne znam s kim igraju: Lever, Porto, Fejnord. :D

17. Мора ова Рома некад да пукне, не знам с ким играју.

18. Lever gostuje Verderu koji igra k'o kurac, Porto čeka Olhanese koji igra k'o još veći kurac. Fejnord precrtan :)

Roma kod kuće sa Katanijom. Istina da igraju mrljavo, od zadnjih 5, 4 nerešene i 1 pobeda, ali da ih jebem ako ih Katanija koja je poslednja dobije kod kuće..

Španci ovi me brinu. Igraju sa Granadom, Valensijom i Levanteom. Svaki od ovih favorita ima bolji/skuplji tim od ova 3 zajedno, ali jbg, umeju i ovi da iznenade...