Кладионица

1. Mene Dortmund zaklao. Bogalji nemački.

2. Svake noci kada me Deranje brutalno porusi svojim NBA predlozima, sutradan se lepo oparim.
    Deranje, sve ti je oprosteno!
    http://www.dodaj.rs/f/3p/26/4zHBq57f/tttt.png

3. Uvali nam Bastija kurčinu veliku

4. Papete, kolko si stavio na ovaj tiket? Ako je ispod 500 onda je mali dobitak, a ako je preko onda si bio poprilicno siguran a nisi podelio sa nama? Molim?

ON: Evo sad cu da ti kazem da je San Antonio 1 i Sarlot 1 a bogami i GS doh1!

EDIT: VIDEH DA JE SOMA U PITANJU! NESTO MI PALA MRAKA NAOCI!

5. udariće grom starački dom

6. bacam rimu kao kocke u kazinu

7. Deranje, nisam podelio iz jednog razloga. Igram na sitno i polako skupljam pare. I onda kad odigram nesto na veci ulog, i padnem, odma sutradan odigram nesto na veliki jel izgubim kompas i hocu da se vratim. :)
    Moze Durant - ?

8. barsa bez mesija ,nejmara,cavija i valdeza ,kontam i ako pobede bice malo golova ,nema ko da ga da bice u spicu fabregas i sanchez ... 0-2 kvota je 2,4 a za veci ulog 0-3 1,5 sasvim lepo

9. Što je na Real ovolika kvota?

10. ZATO ŠTO IGRAJU VALENSIJA REAL I U FUDBALU I U KOŠARCI I TO JE NEKA ZAVERA.

11. Ал Банди
    udariće grom starački dom

i tako i bude

12. Dono si mi pare, u plusu sam 10 za jucerasnji dan, da je bajern proso, 25 lagano.

13. Posto si me opet ocerupao sinocnim NBA-om, danas ocekujem da dignem kintu :)

14. Papete, menjaj glavatar da bude manje čerupanja

15. e pa id u kurac, onda ih oderi tudej

16. Ne vidim nista previse sigurno :::((((

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.