Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Pedro se sad istakao kad nema aseva ( ili asova kako se kaže).
Joj, bojim se samo Partizana protiv Cedevite, samo toga.. Hrvati vezali dva poraza u ligi i moraju da se vade, ali ne smeju na nama!
Lorijen - Lion x
Standard - Anderleht 3+
Saragosa - Mursija 0-2
Atletik B. - Valjekano 1
Inter - Milan x
Valensija - Real 2
Džamal Kroford -18.5
Djurent i DeRozan -53.5
Ibaka +13.5
http://i.imgur.com/0kqnYWZ.png
nešto da se prati
Ostao mi još Real na tiketu.. Aj pomozite mi da to branim na lajv, pošto se nikad nisam tako kladio.. Koja je tu taktika?
Koliko ti je dobitak i na koji ulog?
Ma sića, 2400 na 150 din :D ali ću ionako ići na pivo i bilijar do kazina, pa i da im uzmem neki dinar usput, čisto iz principa ;)
gadji sa 250 na 1X , da ako udje imaš čistih 2000 , ako padne imaćeš 500 lololo... Lupam bezzeze, nikad nisam branijo tiket, mada znam da se tako brani.
To znam kako ide, ali pošto ću svakako biti u kazinu i pratiti utakmicu, mislio sam da na lajv može više da se uzme ako stvari krenu po zlu :) To me ustvari i zanima kako se radi. Ako Real povede, opičim X na lajv, ako ovi izjednače, opičim 2. A šta ako Valensija povede? Samo potvrdim keca na njih?
EDIT: Ili da stavim 250-300 na X, 250-300 na 1 čim počne i ćao?
kako ovo da branim bre???
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-8533182-1146
Na 20 kinti upalte, izlaz 9500
uvek mi je bila retardirana logika pukli su zadnjih 37, sad moraju da se vade
pa jebiga, nisu ni ove pukli namerno
nekoliko poraza ne garantuju da ce sledecima svrsiti usta, a brdo ljudi tako razmislja
stavi nekih 700 din na 1x tu ti je dobitak oko 1600 ,a ako dodje 2 imaces oko 1700 kad skinemo ovaj ulog sto si branio tako da si sigurno dobar vise od 1500 ,mada mozes i umesto 1x cist x jer valensija nema nikakvu sansu po meni ,ali kad se brani brani se svaka mogucnost,tako da ono sto sam ti prvo napisao :)
У гази добар тикет, дајте чоеку предлог да ишчупа бар неке новце
Brani iksom, nema 'leba da puknu 2 za redom. Ono gostovanje u Pamploni im je tradicionalno zajebano, a ovde je sve osim dvojke iznenađenje.
'AJDE LORIJENE, AKTIVIRAJ SE!
nem pojma, ja kad sam cekao tipa real u gostima protiv nekih za dal bese oko 3 i po soma, metnuo sam soma na 1x tako da je i tu dobitak bio 3.5
real dobio ipak, tako da sam bio u plusu 2.5 umesto 3.5 ali branjenjem osiguras da neces biti suva kurca kad se tekma zavrsi
elem, prolazi i barsa, jos bvdlgina dojava, nadam se :3
Gazi brani tako što ćeš da metneš oko 2500 na NG, a 1000 na GG prvo... Bar bi tako ja igro.
Ma sića, 2400 na 150 din :D ali ću ionako ići na pivo i bilijar do kazina, pa i da im uzmem neki dinar usput, čisto iz principa ;)
Logično je da dobitak 2400 podeliš sa kvotom na tipu 1X i dobiješ kintu koju trebaš da uložiš na tip 1X.
To bi bila odbrana za ovaj slučaj.
E onda brani taman sa 1000 , kvota ti je 2.35
Hvala svima na pomoći! Najverovatnije ću da spičim 1x.. E sad, pošto sam govedo pohlepno, da li neko od vas iskusnijih može makar da pretpostavi kolika će biti kvota na lajvu na Valensiju ako povedu? Sada je oko 5. Da čekam onda to, ili da odem sad spičim 1x i bole me jajo kako će da se završi?
seka i bude prvo pluvreme 1:0 a zavrsi 1:1 sto je realna opcija :D
Ajde bre ljudi, brejnstorming.
Nije malo da ne uzmem ovih 9000, a opet i da uzmem 3 mi je bolje nego nista.
Da li da cekam da pocne drugo poluvreme ili sta da radim?