Кладионица

1. aj dodao i jedan tiket sa 1GG i 2GG

kod ortaka mi je ,al znam da sam igrao Siti 1GG,a ostale su 2GG.
    Mislim da su te 2GG Nukasl, Totenhem, Everton i Kardif.

Jebem li ga. ne znam ni sto sam ovo napisao. Treba da ucim. Da

2. Ako Gazi. :D

Ja došao sa ispita (položio, u predroku, patišpanj), roknuo pare na račun i sad čekam da otpočne čarolija.

3. Ja došao sa ispita (položio, u predroku, patišpanj)

I ja sam juce. Na moju inicijativu sam odgovarao ranije kako bih rasteretio januar. I jos desetku dobio. Kad smo vec kod patispanja... :)

Inace, mislim da bi Fulam mogao da iznenadi danas. Kvota nako lepa, moze da se pojaca sa 2&GG, ili jos bolje tim2 2+&GG. A ako neko igra bas #zbogomsirotinjo tiket, moze da stavi i tim2 3+, kvota 8.

Ako nekog interesuje tekme za tim1 2+&GG i tim2 2+&GG su mi eventualno:
    Kardif - Sautempton
    Njukasl - Stoka
    Aston Vila - Kristal P
    Totenhem - VBA

ove 4 tekme daju ukupno 16 kombinacija. I sa sto kinti moze se izvuce kinta solidna. Mionimalni dobitak 775, maximalni 26 000

4. Bravo, bravo. :)

I meni Fulam miriše na iznenađenje. solidno oni igraju.
    Tu mi jedino Njukasl - Stoka ne zvuči tako, jer teško da će Stoka da uvalja 2 gola.

5. Pa jes tesko,al ako uvaljaju, eto raznoraznih novcanica posto je kvota boles' :D

6. Dobra fora da se nakrpi još malo para za ove od 16, krkneš 1/2 na Mančester, iz iksa i iz dvojke. 2-2 2.40, X-2 4.60.

7. AU kakav pocetak
    25. minut 2:2
    DAJTE NAM GOLOVA!

8. Каква сам ја пичкетина, нисам смео да ставим 50 кинти на 4+пп, а размишљам се ко пичка 5 минута и на крају не одиграм, 22 квота била.

9. Данас сам се тако налупетао да ме је мало и срамота, без гледања у статистику и квоте, ал' ко му јебе матер:

Лестер 1, Генк 1, Тотенхем х-1, арсенал гг3+, евертон 1. квота 33

арсенал 2, ливерпул 3+, челзи хендикеп 1, евертон 1&2-3, астон вила 1-1, квота 42.

Лестер гг3+, сити п1, њукасл 1-1, арсенал х-2, фулам пх, виган гг3+, квота 300

Ливерпул 2&3+, кардиф х-х, блекбурн х-1, фулам х-2, квота 'иљаду

Арсенал 4-6, ливерпул 4-6, кардиф 2-3, њукасл 0-2, евертон Iгг, тотенхем п2+, челзи 2-3, фулам 3+, астон вила гг3+, квота 3300.

неће ништа да прође, ал' макар може да се прати, један нек' преживи полувреме чисто да гледам с мало више ужитка.

10. http://i.imgur.com/HRhX8va.png

JEBI MERIDIANOA!

Veselo Radmilo, će navijamo.

11. ''и опрости нам дугове наше, као што ми опраштамо дужницима својим''

Јеботе, до понедељка 3 црвене нећу скупити да вратим у клаџу сто посто, зато данас мора нешто доћи

три социјална тикета, распоредио сам јебених 180 динара, реци који сам плебејац.

Селтик 2, емполи 1, палермо 1, авелино 2, генк 1, клуб бриж 1, данди јунајтед 2, челзи 1

Евертон 1-1, арсенал 2-2, сити 4+, тотинхем 1, андерлехт 1, лирс 1ИКС

Јунајтед 2 (ово је са лајва), норвич гг,3+ , њукастл гг3+, саутемптон 2, астон вила 1, евертон 1, арсенал 2, сити 3+

Амин

12. Sve utakmice PL 2+ PP sistem 8/10

13. колико пара треба за систем, папете?

14. Hull - M.Utd ? Da li da stavim crvenu da će biti više od 5 golova?
    Ima li ko ideju?
    Trenutno je 76-ti minut.

15. Nemoj, čuvaj za ove od 16.

16. Ја да имам неке паре сад бих бацио на генк. Да даје следећи гол а можда и да ће доћи кец до краја. Мора да буде фина квота, бољи су свакако, везали три пораза, много би било и четврти, а још умеју да одиграју прелаз неретко.

17. Ja stavio, pa i ako ispadnem glup ništa me ne košta kad već to jesam.
    Imaću kinte za one od 16:00

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.