Ja došao sa ispita (položio, u predroku, patišpanj)
I ja sam juce. Na moju inicijativu sam odgovarao ranije kako bih rasteretio januar. I jos desetku dobio. Kad smo vec kod patispanja... :)
Inace, mislim da bi Fulam mogao da iznenadi danas. Kvota nako lepa, moze da se pojaca sa 2&GG, ili jos bolje tim2 2+&GG. A ako neko igra bas #zbogomsirotinjo tiket, moze da stavi i tim2 3+, kvota 8.
Ako nekog interesuje tekme za tim1 2+&GG i tim2 2+&GG su mi eventualno:
Kardif - Sautempton
Njukasl - Stoka
Aston Vila - Kristal P
Totenhem - VBA
ove 4 tekme daju ukupno 16 kombinacija. I sa sto kinti moze se izvuce kinta solidna. Mionimalni dobitak 775, maximalni 26 000
Ја да имам неке паре сад бих бацио на генк. Да даје следећи гол а можда и да ће доћи кец до краја. Мора да буде фина квота, бољи су свакако, везали три пораза, много би било и четврти, а још умеју да одиграју прелаз неретко.
aj dodao i jedan tiket sa 1GG i 2GG
kod ortaka mi je ,al znam da sam igrao Siti 1GG,a ostale su 2GG.
Mislim da su te 2GG Nukasl, Totenhem, Everton i Kardif.
Jebem li ga. ne znam ni sto sam ovo napisao. Treba da ucim. Da
Ako Gazi. :D
Ja došao sa ispita (položio, u predroku, patišpanj), roknuo pare na račun i sad čekam da otpočne čarolija.
I ja sam juce. Na moju inicijativu sam odgovarao ranije kako bih rasteretio januar. I jos desetku dobio. Kad smo vec kod patispanja... :)
Inace, mislim da bi Fulam mogao da iznenadi danas. Kvota nako lepa, moze da se pojaca sa 2&GG, ili jos bolje tim2 2+&GG. A ako neko igra bas #zbogomsirotinjo tiket, moze da stavi i tim2 3+, kvota 8.
Ako nekog interesuje tekme za tim1 2+&GG i tim2 2+&GG su mi eventualno:
Kardif - Sautempton
Njukasl - Stoka
Aston Vila - Kristal P
Totenhem - VBA
ove 4 tekme daju ukupno 16 kombinacija. I sa sto kinti moze se izvuce kinta solidna. Mionimalni dobitak 775, maximalni 26 000
Bravo, bravo. :)
I meni Fulam miriše na iznenađenje. solidno oni igraju.
Tu mi jedino Njukasl - Stoka ne zvuči tako, jer teško da će Stoka da uvalja 2 gola.
Pa jes tesko,al ako uvaljaju, eto raznoraznih novcanica posto je kvota boles' :D
Dobra fora da se nakrpi još malo para za ove od 16, krkneš 1/2 na Mančester, iz iksa i iz dvojke. 2-2 2.40, X-2 4.60.
AU kakav pocetak
25. minut 2:2
DAJTE NAM GOLOVA!
Каква сам ја пичкетина, нисам смео да ставим 50 кинти на 4+пп, а размишљам се ко пичка 5 минута и на крају не одиграм, 22 квота била.
Picko!
Данас сам се тако налупетао да ме је мало и срамота, без гледања у статистику и квоте, ал' ко му јебе матер:
неће ништа да прође, ал' макар може да се прати, један нек' преживи полувреме чисто да гледам с мало више ужитка.
http://i.imgur.com/HRhX8va.png
JEBI MERIDIANOA!
Veselo Radmilo, će navijamo.
''и опрости нам дугове наше, као што ми опраштамо дужницима својим''
Јеботе, до понедељка 3 црвене нећу скупити да вратим у клаџу сто посто, зато данас мора нешто доћи
три социјална тикета, распоредио сам јебених 180 динара, реци који сам плебејац.
Амин
Sve utakmice PL 2+ PP sistem 8/10
колико пара треба за систем, папете?
Hull - M.Utd ? Da li da stavim crvenu da će biti više od 5 golova?
Ima li ko ideju?
Trenutno je 76-ti minut.
68 dinara
не
Nemoj, čuvaj za ove od 16.
Ја да имам неке паре сад бих бацио на генк. Да даје следећи гол а можда и да ће доћи кец до краја. Мора да буде фина квота, бољи су свакако, везали три пораза, много би било и четврти, а још умеју да одиграју прелаз неретко.
Ja stavio, pa i ako ispadnem glup ništa me ne košta kad već to jesam.
Imaću kinte za one od 16:00