U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ово ми делује примамљиво за сутра
http://img841.imageshack.us/img841/193/o0dd.png
Међу потенцијалима су ми и
http://i.imgur.com/hkW4r4d.png
Шта да чиним!!'1'1
Квота на ГГ цела премиер лига је 354.45 дакле уплата 20 динара лоло
ЈА размишљам да почнем да јурим Селтик у контру значи сутра би то требало да буде 1Х. Не могу они све да победе, јес да немају пораз али они не играју толко добро колко им противници играју очајно. Очекивао сам да киксну прошлу са Хартсом јер су ови у курцу али ипак није хтело. Ко је гледао Селтик бар 2-3 пута ове сезоне, бар по једно полувреме схватиће о чему причам, распад од лиге. Верујте да има више жара на дуелу Вождовца и Чуке него на неком њиховом тако просечном.
Од свега овога што си навео не би се усудио да играм овако чисто готово ништа. На евертон премала квотица а сандерленд уопште није лош, некако кад играју са јачим екипама имају амбицију да дају гол. Арсенал би требао да добије дерби, Серију Б не пратим тако да ту немам коментар. Тотенхем је геј екипа, не би смели да киксну али...
Свонзи зна да буде незгодан челзију у незгодним моментима.
Ербас, претпостављам велшани... Кад је један ТНС сјебо прошлог викенда одустао сам од те лиге
Ако имаш храбрости уплати ове тикете, ја искрено не би ни да су туђе паре у питању.
Други није тикет него шири избор за додати првом, одбацио сам са њега Генк после поновног прегледа, остало, по мени и форми/статистици би требало да дође, али вероватно неће, тако да је ово сада избацивање уљеза, надам се да нећу баш њега да залепим лоло. Дилеме које имам су:
Челси - Свонси - очајна игра Челсија и Свонси који уме да изненади.
Тотенхем - ВБА - Смена тренера, лоша форма до прошлог меча, али опет победа у прошлом колу и повратак Адебајора.
Вест Хем - Арсенал - Арсенал није добио већ 5 мечева у низу, Вест Хем даје најмање голова у лиги, али је то тим са традицијом и примају мало, мада опет ми ту више вуче на Арсенал.
Палермо - Тернана - чиста статистика али италијан је то
Џонстон - Селтик - оно што ти рече, требало би ал опет, нека зебња је ту.
Квота 4 ми је довољна али алавост се буди у мени лоло, и сад као ја тражим још неки курац...
Pazi da nepadneš na prvoj utakmici!
ja lupam cijelu ligu od 2-4 pa da jebe oca.
evo ja javno da obecam da na usrani nba necu vise nikad da se kladim...dal je moguce da je ovaj bruklin tolko bedan i jadan
a usrani cigako mrtvi kad god odigram protiv njih oni pocepaju, evo vec peti put tako
odigrao sve 2+ osim liverpul-siti i kardif-soton ,mada sad gledam zajebao sam se trebao sam aston vilu i mrtvi kristal palas ,zajebao sam brojeve sunce ti jebem ,ali sad kasno jebiga,kvota 6,5 ulog 500 ,dosta. sutra kad zasednem da gledam ima da se bacaju ozbiljni tiketi
Кад је овако слепачка понуда не вреди играти на веће паре фудбала, сутра поготово. Тикет преко 4 утакмице на неку јачу уплату тешко да ће изађе. Ја не видим 4 "сигурне"утакмице сутра, све ми је нешто загуљено. Лепо сад синглиро ОКЦ и имам још тикета из НБа за ноћас дубл и трипл. Једино кошарка сад можда вреди да се игра и тенис од сутра прекосутра. Фудбал да се чека да крену лиге и да се уходају мало 2-3 кола значи тек почетком фебруара нешто озбиљније са травнатих терена
ma ja cu pre da dobijem na ovom virtuelnom fudbalu...kud sam toliki baksuz jebote, bar da imam srece u ljubavi kad vec nemam u kocki
Пази овако, синоћ док се нисам успавао разматрао сам неки систем да се лако подигне човек што се тиче финансија. Квота 1,5 је кључ успеха :D
Нпр. имаш на рачуну 200 кинти много си пуко и оћеш да се повадиш. Лупиш 2 текме квоте по 1,2 - 1,25 ставиш 200 изађеш 300. Одма тих 300 опет на 1,5 квоту (може и сингл те квоте може и дубл, све преко тога је просеравање) излаз 450. 450 x 1,5 = 675 и 675 x 1,5 = 1012. Значи 4 тикета квоте по 1,5. Једном у 5 дана да убодеш у плусу си 12 динара, а велика је шанса да убодеш и 2-3 пута јер не мож да будеш ни толки дудук ни баксуз да то не ухватиш. Може ово да се мало и коригује нпр да се крене са јачом уплатом па да се улог одваја на страну итд. све у свему теоретски лако звучи и за месец дана може да се профитира 3-4-5 иљада зависно од уплата и среће. АЛи у пракси је вероватно теже.
Нисам измислио топлу воду али ето, што да се не покуша, може да упали и донесе неку пристоју суму новца.
i padnes jednom i nemas nista. Kakav je to sistem koji ne dozvoljava sansu za pad? Si realan?
ma...sve je to super u teoriji...al u praksi nema sanse da bude tako, uplatim 300dobijem 450, pa tih 450 pa dobijem 600, pa tih 600 pa dobijem 900 i tako u nedogled....a realnost je da ces u drugom krugu pasti najverovatnije...
te male kvote su uzasne i nesigurne, lako zavaraju, a cesto ne dodju
Их, па ја то радим стално само што много често паднем одмах на првом кораку лоло
kaže mi drug iz engleske da je dobio dojavu da je kao tako kažu od
Гази ниси баш лепо прочитао, реко сам да може да се коригује да не буде овако како сам написао него да се након добитка улог ставља на страну и онда све тако у круг. Нема везе коме се свиђа нека проба па нек види :D
Hal - Mančester 2
Vila - Palas W1
Njukasl - Stouk 1X
Norič - Fulam X2
Totnam - Vest Brom W1
Vest hem - Arsenal 2
Siti - Liverpul GG3+
I aupičkumaterinu.
robene ja probao tako zato i kazem...ko fol igras singl sa malim kvotama mislis sigurno je, al zajebe i cesce nego sto mislis
Čelsi - Svonsi vg 1
Hal - Jedinstvo vg 1
Totenhem - VBA vg 1
Man. Siti - Liverpul vg 1
Vest Hem - Arsenal vg 1
Everton - Sanderlend vg 1
Ukupna kvota: 975.95
Boxing day gađajte sve 3+... kvota 287.99
Stojke, ako je suditi po ova tvoja dva posta, da bi došlo 3+ i više prvo, znači da u prvom mora biti najmanje 2 gola. Bolje onda igraj to i u kurac.