Кладионица

1. шта је то вг1?

2. više golova prvo poluvreme

3. Могу да замислим колико си одлепио. Е сад имаш две опције, да навијаш да паднеш и задњу текму, да ти буде мање криво. Или да прођеш и задњу, да одлепиш од муке али да наплатиш тикет на ону фору са једном промашеном.

4. Изгледа да ћеш пасти само једну Стојке. Колико си уплатио?

5. 38 kinti :D Toliko mi je bilo ostalo na računu. Odoh da istučem kera...

6. Па добро, имаш 195 динџи за исплату на бенифиту. Опет си добар :)

7. Završavam Boksing dej sa minusom od 50 dinara.

8. moj boksing dej poceo je u 1 a zavrsio se pre pola sata ,evo sad stigoh doma ,odradio sam celu smenu u mocartu ,odigrao od 15-20 tiketa nisam ni brojao ,najpre sa ortakom po 500 na junajted tu sam zivce izlomio dobro ,ali sjajna tekma

zatim odigrah 8 tiketa kombinacije svega i svacega medju kojima su i rezultati ,polovina je otpala vec u prvih 30 min ,ali imali su potencijala ,rezultati kod jednog nabodem arsenal 1:3 i cekao aston vilu mrtvu 1:1 2:1 2:0 ali kurcina ,takodje padao sam na dosta glupe stvari ,a u medjuvremenu se vadio na lajv ,gde sam odigrao sigurno 4-5 tiketa ,udjem sa soma npr. u 30. stavim da ce x na poluvremenu biti aston vila kristal palas i tako pa sam vracao pare sa tih manjih tiketa.

dosta nade sam polagao u onaj sa 2+ ali jebena kurcina nema veze i na kraju oko 85.min stavim da ostaje x svuda arsenal celzi totnam i aston vila i daju ga ovi idioti u 90 i tu mi skinu nekih 750din .

Taman kad sam mislio da je sve otislo u kurac rekoh da se vadim na siti ,odlucih da igram onu gazijevu igru (hvala gazi ljubim te u kruac) i stavim na siti tm1 2+ i GG kvota 2 na soma ,odlican dobitak ,tako da sam na nekoj nuli ,mogu reci pozitivnoj nuli jer je dan bio sjajan i podsetio me jos jednom zasto toliko volim premijer ligu

Za 2 dana IGRAMO PONOVO

9. Englezi ispraćeni, parice legle.

10. 38 kinti :D Toliko mi je bilo ostalo na računu. Odoh da istučem kera...

Odoh da istučem kera...

da istučem kera...

http://img.spokeo.com/public/900-600/steve_kerr_2012_05_20.jpg

11. Moj bilans za danas

Kladionice i boxing day 600, Gazimudo 0

Supicku materinu. Onaj 2 plus je mogao da dodje, samo njemu sam se i nadao,al nece pa nece kurva.

Ove ostale sam relativno lako popadao, mada sam uhvatio neke dobre tekme..

EDIT: MOgao je bar ovaj da prodje da izvucem 600 kinti plusa,al nece pa nece.
    https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-4775530-1147

12. јебо им ја мајку енглеску

13. Da ja ne igrah bilo bi seamstodvaješest golova.

14. sarlot - oklahoma 2 (1.27)

minesota - vasington 1 (1,40)

nju orleans - denver vise poena

sacramento - majami 2 (1,35)

3 od 4 ova para dolaze veceras

15. Како вам се чини Јута-Лејкерси ? Да ли може ту двојка да дође пошто баш слабо пратим НБА ?

16. jaka kvota na lejkerse, dobro su se drzali protiv majamija...a ta juta odvratna je bila tako suplja da bi je pobedilo 5 likova sa vukajlije koji iole znaju da igraju basket, a onda su odjednom krenuli da kidaju kao nesto..

17. Oklahoma H2
    Majami H2

18. H1 bi bilo da sarlot dobije oklahomu kada se na konacni rezultat doda, u vom slucaju, 8,5 poena
    a H2 bi bio da oklahoma dobije sarlot ako se na konacni rezultat doda 8,5, jel tako?

e, sad, sta me buni...sto je onda kvota i na H1 i na H2 skoro ista?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.