Кладионица

1. evo i za sakramento i majami isto...
    a inace kvota na sakramento je 3,20 a na majami 1,35...nema logike

2. Ista je kvota 1.85... H2 je da Majami i Oklahoma biju sa većom razlikom od datog hendikepa.

3. to meni nema logike...kvota da ce sakramento da dobije majami je 3,25....a kvota da ce sakramento da dobije majami sa 8,5 razlike minimum je 1,85? gde je tu zdrava logika?

a ja sam nesto onda totalno pobrkao...ja sam mislio da je hendikep kad na primer na konacni rezultat od recimo 100 - 96 za sakramento, dodas taj hendikep majamiju na primer, koji je u ovom slucaju 8,5 i onda bude rezultat 100 - 104,5...i to je onda kao prosao tiket....a ustvari znaci mora da bude veca razlika u rezultatu od datog hendikepa pff

4. Направио моцарт андроид апликацију за клађење! Сутра да уплатим паре на картицу и фиииииии.

5. nek umru ekipe Atlante i Portlanda
    umrite bijede jebo vam ja X u šupak

6. Ne igra Gasol, JUTA FIX DANA a i da igra JUTA JE FIX DANA

7. sad sam totalno izbezumljen...jel hendikep koji je na primer 8,5 znaci da ce ekipa da pobedi sa minimalno 9 razlike, ili se taj hendikep dodaje na rezulta pa kolko ispadne?

a sta onda kad je hendikep -3,5 poena na primer? i odigras H1 sta to znaci onda?

8. Na slabiji tim u startu zamisli da vodi sa tim hendikepom. Npr. Šarlot u startu vodi 8,5:0 i posle računaj dal je okc pobedila.

9. nek umru ekipe Atlante i Portlanda
    umrite bijede jebo vam ja X u šupak

Слажем се.

Јута - Лејкерс мање поена нисам видео да не игра Гасол може и 1
    Бруклин - Милвоки 2 Радуљица трипл дабл
    Орландо - Детроит 2
    Минесота - Вашингтон Хенд.2

квота 16.6

10. ma...jebem ti ja ovo

a sta kad je hendikep -3,5 poena? to onda racunam da jaci tim u startu gubi sa 3,5 razlike?

11. Na slabiji tim u startu zamisli da vodi sa tim hendikepom

Да, то ти је и рекао Чеги, дал слабији тим води или јачи губи са наведеним хендикепом, исти враг. Срићу одниа.

12. Minus i plus ti pokazuju da li je domacin ili gost.

13. OPAAA
    PRESKOĆI PITANJA I SVE STEPENICE

14. Dajderte mi nešto kvote recimo 2 al da je kao 100 posto sigurno.

15. Ima vas što pratite manijački rezultate, pa da pitam.
    Koliko je sigurno igrati, npr. kad je u NBA veče sa 10+ tekmi, iks na svaku utakmicu posebno? Ja kad god pogledam rezultate, uvijek ima najmanje jedan iks. To znači da bi se sa ulogom od npr 2KM (100 din) po tekmi, sa jednim iksom pokrio. Sa 2 je već dobitak, nije neki, ali je dobitak. Šta mislite?

16. To ti je sreća jebena. Nekad ne dođe na 15 utakmica, a sinoć došlo čini mi se 2 iksa na 4 tekme.

17. Na to za ikseve sam ja uzo 1500 dok sam igro u srbiji.... jednu noć našao oko 7,8 tekmi opičijo ikseve i došlo na 3 činimise.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.