Evo ovako s obirom da sam napravio lep tiket sa 2 soma dobitka, a Budućnost je prošla, ostale su mi samo 3 tekme, koje sam realno rečeno gledao po kvotama, jer su mi pare preko potrebne trenutno. Te tri su NBA tekme, ali se u njih razumem kao u češku industriju, dakle duduk za NBA košarku. Interesuje me da li da se nadam dobitku ili ne, neka kaže neko ko je stručan, ako ima takvih.
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1533922_526757154099059_1409335214_n.jpg
Hvala SIME. Sad jebote pred Novu godinu sve je manje iznenađenja. Sve dolazi nešto realno. I surtra treba hvatati Arsenal protiv Njukasla dvojka, zašto da ne?
kako bi mi legao sad jedan tiket dobitka tipa 20 000- 50 000 hiljada. najgore se ovako izbedacim kad pocnem da mastam kako bih trosio pare, a onda skapiram da mi SAMO fali dobitna kvota od oko 500-1000
Vidim, većina vas je igrala Čelzi, nije to baš sigurno, MOJ DRUGI TIKET JE: ČELZI - LIVERPUL X2, al' tu je malena uplata, dok ću na prvu uplatiti 25KM!
Očekujem da Gazimudo, ili neko ko prati NBA, objavi svoja predviđanja koja
se tiču predstojećih 5 utakmica.
Odigrao bih jedan čisto NBA tiket za 200 kinti, ali sa kvotama ne manjim
od 1,85, što će reći: može kec ili dvojka u hendikepu, ili na poene u raznim varijantama (može cela tekma, može prvo ili drugo poluvreme itd)
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
JANJOS, 6
Evo ovako s obirom da sam napravio lep tiket sa 2 soma dobitka, a Budućnost je prošla, ostale su mi samo 3 tekme, koje sam realno rečeno gledao po kvotama, jer su mi pare preko potrebne trenutno. Te tri su NBA tekme, ali se u njih razumem kao u češku industriju, dakle duduk za NBA košarku. Interesuje me da li da se nadam dobitku ili ne, neka kaže neko ko je stručan, ako ima takvih.
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1533922_526757154099059_1409335214_n.jpg
Mislim da prolazi ovaj nba za večeras, isto bih odigrao.
Daj Bože.
Ео да ти пожелим срећу и успут да честитам овима што су заболи кинту вечерас. Брао и у здрављу да их потрошите, силуј бре моцартоа!
Hvala SIME. Sad jebote pred Novu godinu sve je manje iznenađenja. Sve dolazi nešto realno. I surtra treba hvatati Arsenal protiv Njukasla dvojka, zašto da ne?
Одиграо сам тачне резултате 1-2, 2-2 и 2-3 на ту текму и на још две текме са сличним резултатима, наравно у систему. Очекујем голеаде.
Danas uhvatio Utd i Galatu, čekaju se sutra Arsenal, Derbi, Lester i Fener..
Imam utisak da će Njukasl da dobije 1:0, ali svakako igram dvojku na tobdžije.
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1087-7625369-1148
to Kelti, mada bilo gusto na kraju
Cestitke svima sto su uzeli kintu, vidim lepe se pare dobijale
Jebi se Atlanto.
Meni sutra sve cetiri tekme premijer lige mirisu na X.
zato cu vrv da odigram poluvreme ili kraj X, ukupna kvota preko 10.
Može, ispratiću.
KAKO MRZIM KAD DOĐE X NA BASKETU I RUKOMETU BREEEE
kako bi mi legao sad jedan tiket dobitka tipa 20 000- 50 000 hiljada. najgore se ovako izbedacim kad pocnem da mastam kako bih trosio pare, a onda skapiram da mi SAMO fali dobitna kvota od oko 500-1000
Takođe.
Sad pogledah na Mocartu, kvota na sve četiri PiK X je 11.34.
Ovako sam odigrao:
Barnsli - Derbi - 2 (2,00)
Blekburn - Birmingem - GG (1,80)
Hadersfild - Jeovil - 1 (1,75)
Bornmaut - Ipsvič - GG3+ (2,05)
N. Forest - Lids - GG3+ (2,15)
Totenhem - Stouk - GG (1,95)
Čelzi - Liverpul - 2GG (3,15)
Ukupna kvota 170,56
Na 50 dinara uplate, dobitak 8528,02
Atletico - Benfica B X/2 (5.00)
Danas idete po pare, da rasturimo kladionice!
Vidim, većina vas je igrala Čelzi, nije to baš sigurno, MOJ DRUGI TIKET JE: ČELZI - LIVERPUL X2, al' tu je malena uplata, dok ću na prvu uplatiti 25KM!
jebem ti sunce što sam mamuran, teško mi da razmišljam kad vidim ove tekme
Hvala Gazi i SiM :)
Šeka, jesi živ?
Očekujem da Gazimudo, ili neko ko prati NBA, objavi svoja predviđanja koja
se tiču predstojećih 5 utakmica.
Odigrao bih jedan čisto NBA tiket za 200 kinti, ali sa kvotama ne manjim
od 1,85, što će reći: može kec ili dvojka u hendikepu, ili na poene u raznim varijantama (može cela tekma, može prvo ili drugo poluvreme itd)