Кладионица

1. Staviću ja NBA kasnije

2. Prije dvije noći, meni jaran čekao Ibaku da postigne 14.5+ poena za preko 300 eura. I lik da 6 ili 8 poena u prvoj četvrtini. Drugu presjedi. U trećoj imao 12 i tu ostane.

Ovaj umalo nije umro.

3. otreslo mi sve tikete...bezi bre skup je ovo sport za mene

jeftinije bi me izaslo da treniram tenis nego da se bavim kladionicom

4. Odigrao sam za jači ulog sve ove Engleze danas, 4 tekme, 3+ za celu u sistemu 3+4/4.
    Dobitak ide od vraćanja uloga do kvote 7.

Kom opanci, Tom i Džeri.

5. Cesto puta se desi da kada cujem moj theme song https://www.youtube.com/watch?v=GJDs1PFBzdg , koji me vrati na trenutak u vreme kada sam ziveo u nemastini i nisam vozio besna kola kao danas, upadnem u neku vrstu transa i furije i jednostavno u sustini iscepam kladionice taj dan. To se desilo i juce jos od zadnje tekme izmedju Minesote i Orlanda, Dalas i Hjuston su mi zavrsili posao za petocifrenu sumu, opet mozda je to nesto transcedentno jer imam ujaka u Teksasu koji zivi.

Danas bih zeleo da podelim sa vama nesto:

Klivlend-Golden Stejd 2 @ 1,40 ovo je nesto najfiksastije u ponudi
    Oklahoma-Hjuston 2 @ 2,60 Utakmica koja ce mnoge ljudi koji rade u kladionicama ostaviti bez posla

Carrick Felix ne igra danas jer je dobio HERNIU :3

6. Изгледа да је Моцарт мало поранио са поклонима за Нову годину, те нам је поклонио двојку, а и хендикеп на Партизан.
    Искористите то паметно !

7. LJakse No.1
    Očekujem da Gazimudo, ili neko ko prati NBA, objavi svoja predviđanja koja
    se tiču predstojećih 5 utakmica.

Znaci, kao veliki poznavalac NajboljegBasketaAustralije predlazem ti da bacas kockicu pet puta. Po jednom za svaku utakmicu. Ako padne :
    1 - igraj H1
    2 - igraj H2
    3 - domacin vise
    4 - domacin manje
    5 - gost vise
    6 - gost manje

Mozda ti ovo deluje kao nakaradna analiza,ali ko si ti da procenjujes moje metode predvidjanja cirkusa!?

Inace, igrajte danas
    CEDEVITA - MEGA FRIZURA ppH1 (-5.5), ili ti da Cedevita dobije prvo pol sa barem 6 razlike. Odvalice flaficaste, a posto ne volim da gadjam hendikepe preko 10 poena, ovo mi dodje kul varijanta.

Takodje REAL MADRID - BARCELONETA H2 (+7.5) iliti da Barca pukne manje od 8 razlike. Jeste bolji real, nema spora,al dize barca formu polako, a i to je derbi retko kad bude neko napusavanje.

A ovo je onako subjektivna procena IGOKEA (iliti Partizan kako vole da kazu limenke) igra protiv PARTIZANA. Moj predlog je vise od 141,5 poena. ZASTO? Zato sto Partizana ocekuje utakmica top16 protiv Realtika drugog januara, i morace malo da doziraju snagu,a svi znamo da se snaga najvise trosi odbranom. Tkao da ce mozda malo laganije da odigraju odbranu, u napadu mogu da daju 75-80 poena uvek, tako da ocekujem da predju ovu ne bas veliku granicu. ko hoce malo sigurnije nek igra dodatni poeni PLUS (138.5) na kvotu 1.65.

Toliko od mene za sad POZZ

EDIT: A da, zaboravio sam da napomenem da je Svinja Debela zadrzana na svinjokolju, tako da ce ekipu voditi Vatrogasac Gasic, sto znaci da ce igraci malo da iskuliraju jer ih ovaj terorise non stop, pa iz fazona I MI IMAMO NOVU GODINU GMAZU DEBELI JEBEM TI MATER SVE SE MISLE U SEBI dok izgovaraju OZDRAVI BRZO SEFE MWA

8. Hvala, Gazi. Imaju smisla ove tvoje procene.

9. Sto se tice fuzbala, imam sledece predloge, pored onog za sve 4 tekme PiK X.

NOVI DVORAC - MUNICIJA
    oni su rekorderi permijersipa po tome sto je novi zeland uspeo da se vrati sa 0:4 na 4:4. Dakle trpaju se jer niko ne moze da zatrudni. Takodje, kako tanjug javlja, Volkov voli Dvorac. A Volkov je opet u formi, sasio je prethodne 3 tekme ko snajderka matursku aljinu maloletnici, pa je za ocekivati digra. Neki mediji poput internet portala u gad sejv d kvin zemlji javljaju da Sovica nece igrati danas jer je francuz pedofil resio da ga odmori malo. Dvorac igra odlicno u poslednje vreme, kurci su im tvrdi, a za to je zasluzna legija francuza u timu zbog toga sto je francuska poznata po dvorcima pre svega naravno ajfelova kula. Moj predlog za ovo vam je jebacina u 2 cina - poluvreme 1 i poluvreme 2. A kad kazem jebacina, ocekujem da ce da ih bole kurci da se stekaju. Ovde vam predlazem da odigrate tim1 2+&GG i tim2 2+&GG. ili odaberite koji vam se tip vise svidja. Al posto kvote nisu kao neke sto ste navikli, odigrajte 2GG na kvotu tri trijes jer mislim da ce tak oda bidne.

A sto se tice KARAMELA I ovih mucenika sto nemaju nikakav humoristica naziv, mislim da bi ovi drugi mogli da munu gol u drugom poluvremenu. Kvota je prelepih 20 (dva deset). Karamele su kao do jaja al kad krenu da se otezu po ustima nisu ni za kurac. Proslu su se razvlacili, pa popusili karu od macki, sad mogu i od ovih sto igraju u dresovima ko zvezda da prime gol.

Celzi - Liverpul je ppX ko kuca, a verovatno i na kraju. SUarez nece dati gol, iz razloga sto ce ga krljati i na samu pomisao da primi loptu.

EDIT: Potvrdjeno je, Sovica nije u prvih 11
    EDIT 2: Pazi molim te ovi gosti sebe nazivaju SVECIMA.. PA JEBO VAS BOG LUDI ZAR JE ISUS BEZVEZE REKAO DA SE NEDELJOM NE RADI MAMU VAM JEBEM JAPANSKU GORITE U PAKLU BEZBOZNICI, ali dajte gol u drugom kisss

10. Једна занимљивост везана за мој викенд тикет (који је иначе још жив, јуче дошли Хул 1 и Галата 2), добитак на њему је тачно 6666.60 дианара. Ђаволска цифра, значи мора да дође.

11. Ja odigrao celu englesku drugu 2+. Kad vidim vako celu ligu u jednom terminu moram da odigram to.

12. Челзи - Ливерпул из 2 у икс.

13. Čelzi - Liverpul tačan rezultat 2:0, kvota 16.

14. Zajebite gadjanje na ishod na Celzi - Liverpul.

Igrajte 0-2 na kvotu 2.3 i uzivajte. Tu nema trika da ode u 3 plus, bar po mom misljenju.

15. Стеванов предлог је опасан, и веже се фенербахче из двојке у кеца, уплата 50 и оп - 200 евра к'о ништа.

Челзи 2-3
    Фенер 1&2-3
    Бирмингем гг3+
    Тотенхем 1-1&3+
    квота 50.
    брале уме брале зна хе хе.

16. Igrajte 0-2 na kvotu 2.3 i uzivajte.

Prihvata se :)

I evo ovde javno da kazem, GG vise ne igram.

17. Ispratio danas Gazijeve predloge...
    2/3 tiketa pala, samo basket u igri.

Puk'o sam dva PL tiketa na prvom meču, ali sam pogodio 2 tačna rezultata na Prediktoru
    So I got that going for me, which is nice.

18. Pa došlo je iz 2 u 2, pao si tiket

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.