Кладионица

1. Piši bre bem li ti kalendar!

2. Deranje, zasto pricas javno o mojim problemima?

3. Ako je neko ispratio od ovog sto sam reko za danas...

Dzankee

Ja necu igrati danas nista, al recimo ovako nesto...

Albot
    Thiem
    Kubot
    Sousa

Albot (1.60), Thiem (1.70), Kubot (1.60) za sad prosli...svi lagano 2:0..ceka se Sousa tj. cekao bih da sam odigrao -.-''

4. Sad vidim neku siću na računu a znam da sam spucao juče sve, čudim se otkud to, i vidim tiket od pre nekih pet dana što sam vezao Mareja i neko skijanje što se danas završilo. :D

5. Управимо своје погледе ка среди и четвртку, колко сам обавештен има шкота, енглеса, кошарке. (Партизан - Реал 1?)

6. papate oprosti, omaklo

obrazlozicu zasto igrati na Majami nocas gde je kvota 1,75...zato sto je LeBronu rodjendan i zasto igrati na Kliperse PPBEZH1 @ 1,40 protiv PHX, zato sto su slozni

7. njemu je danas rodjendan a majami igra posle ponoci tako da kurac opaaaaa....heeh

8. http://juznatribina.net/vbforum/images/smilies/krsti.gif
    dzanki ti si poludeo od tih ogromnih para sto si uzeo danas

9. O džanki jesi glup jebogati. Peče li te kad razmišljaš ?

10. Нема у Моцарту тих комбинација победник + поени, нема или ја не видим.

11. de sam pogresio sheka :)

12. Oni igraju u 6 sati popodne u američkom vremenu, tako da ono....

13. au da skroz sam zaboravio bahahahahaahaha

14. lebron je gtd jel?

15. Sta odigrati nba veceras?

16. Не знам који је пандан игри 3+ у кошарци, али играј то, јер тамо не играју одбрану.

17. ma kooratz malo...

prepisi onaj tiket od mene ako ti nije stalo do novca

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.