Elem, našao sam sistem sa kojim više manje mogu samo da budem u plusu. Tj sistem 3/4. sve 1.5 - 1.8 kvote, minimalna isplata je uplata, a maksimalna ja mislim oko 4 put veća.
Takvi tiketi mi u 5 slučajeva, jednom padnu, 2 put vratim ulog, i 2 put povećam pare tako da ono.
Тотална глупост, сем у случају ако ниси алав и ако имаш стрпљења да се јебеш са добицима од 200,300,400 кинти за 2,3 дана.
nije losa ni ona fora.5 tiketa po 200 dindzi uplate.kvota da bude 3.to je negde 2 tekme 1,75.dva tiketa se nabodu i vec je plus.200 dindzi.ako dobijes 3,vec 800 itd...
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Ja necu igrati danas nista, al recimo ovako nesto...
Albot
Thiem
Kubot
Sousa
dzanki, uplacujem danas neku kinticu u meridiana, kad budes imo neki poklon javi, ne zurim da odigram bilo sta
O jebem ti, samo kad bi imao mocarta malo bliže batalio bi meridijanov sajt raspali.
Ау опасне текме за вечерас у НБА, контам да ће бити иксева. У задњих недељу дана свако вече дође по један икс.
Ja singlao x svih 10 utakmica. Ukupan ulog 20KM.
Džankaro, što si stavio baš 9 iljada?
Noćas ih ima 7 ?
Takvi tiketi mi u 5 slučajeva, jednom padnu, 2 put vratim ulog, i 2 put povećam pare tako da ono.
Тотална глупост, сем у случају ако ниси алав и ако имаш стрпљења да се јебеш са добицима од 200,300,400 кинти за 2,3 дана.
Leri, jer u slucaju da padnem, iznos kapitala bi bio okrugla cifra :) isto ko ono na netu kad imas lupam 4123, pa stavis 1123 :)
Skroz realno. :)
Pa i nisam alav.
nije losa ni ona fora.5 tiketa po 200 dindzi uplate.kvota da bude 3.to je negde 2 tekme 1,75.dva tiketa se nabodu i vec je plus.200 dindzi.ako dobijes 3,vec 800 itd...
dzanki jesi igro sta, evo ga sad neki crnac igra tenis protiv belca....stvarno se u sve mesaju te camuge
Ma nisam...ocajni mecevi danas...preskacem...
Бердиху желим да цркне, говно мртво
imam dobru malu kvoticu no dosta sigurnu
daj da cujemo
imam pozamasan racun sad
daj deranje daj daj daj
Dajte predloge za nba :)
garantujem veliki dobitak, ali u slucaju pada ogroman stres....jedan forumas je u sustini i raskućio kuću svoju