Кладионица

1. POCINJE AUSTRALIAN OPEN, BICE PARA

2. Prođoh onaj NBA. Šta li će to biti kad je mene usralo... Ali, u svakom slučaju, fala kurcu.

3. Man Utd - Swansea - 2:1 tačan rezultat, šta mislite? Junajed je izgubio pre nedelju dana istim rezultatom ali mislim da će ih sad pobeda doći u naručje mančestera..

4. Zna li neko da li igra Mesi danas za Barsu?

5. Igra, tako kažu, predviđam 3 1 za barsu

6. cornelije
    Man Utd - Swansea - 2:1 tačan rezultat, šta mislite? Junajed je izgubio pre nedelju dana istim rezultatom ali mislim da će ih sad pobeda doći u naručje mančestera..

Jedinstvo bez Runija. Mucice se oni debelo,a Svonsi napaljen. Meni je tu odlican izbor PiK X

7. manc domacin.da je u gostima x bi bio realan,ovako ili ce ih razguziti ili ce popusiti.najbolje preskociti.blekpul u krs formi,mozda midlzbro moze da dodje,jaka kvota.

8. ne znam da li nekom znaci al gubio-perudja blokirano 1-2.cak i u najbudj kladionici.ako moze negde da se uplati,vezite sa nekim tekmama,cisto da probate za 30 dindzi.

9. cornelije
    Igra, tako kažu, predviđam 3 1 za barsu

Ma kakvi...

10. Barsa pik2
    benfika 1x
    lil 1
    man utd 1
    milan pikX
    juve pik2
    real 2

11. barsa ce popusiti! Ili x.

12. U sokeru kvota 4 na onu dojavu lolo

13. na onu sretsamovu, perudja?

14. bole me kurci ima da dodje . ja cekam 76 eura

15. pogodim evertone
    totinhema
    sautemptojna
    fulama gg3+
    cekaoo bih lion
    al me sjebe jebeni psg dupla pobeda

16. ja cekam 76 eura

Koliko kvotu si ti uvatio na tu tekmu?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.