Кладионица

1. uleteo midlzbro.dobra kvota bila.znalo se da ce doci.

2. Ja čekam psg 2 do kraja pa će samim tim i 3+, još mun.utd 1 i barsa 3+ pa da počastim sebe hlebom i paštetom..

3. Sjebace te jedinstvo, ocajan tim izlazi na teren. Doduse i svonsi ima jednog rupetinu u odbrani sto je ustartnih 11, tako da se moli da ce Welbeck da mune neki

4. Koliko kvotu si ti uvatio na tu tekmu?

36

ovaj planetwin365 preko kojeg igram, uvek moze sve, nema ponitavanja niti menjanja kvote. jedino me jebe kako je napisano ono sranje gg, i ostali tipovi na taj fazon, npr nmg da nadjem gg3+

5. both to score and over 2.5 mada je moguce da nema bas GG3+, nego samo te dve igre odvojeno.

6. kvota u balkanbetu na prelaz perudje 2,5.hahah

7. imam dojavu za lijon - soshoux, 1 (1,40) pocinje sad za 10 min

8. a brate necu stici da uplatim

9. Nije ti sigurna ta dojava.

10. eee....bila mi je dojava iz X u 1....al sam ja rekao samo 1...

11. hehe, i doslo je iz x-1

12. DOJAVA DOJAVA DOJAVA
    KVOTA 1.35
    KO ŽELI DA SE OPARI NEK POŠALJE PVT MENI
    DOJAVA DOJAVA DOJAVA
    NA ULOŽENIH MILION DINARA DOBIJATE FANTASTIČNIH 1.350.000
    DOJAVA DOJAVA DOJAVA

13. Кад утакмица оде у продужетке јел се рачуна резулат после 40 минута или после продужетака за укупан број поена?

14. Produžeci se nigde ne računaju.

15. До јаја онда, фала

16. Računaju, u poenima igrača.

17. https://www.millenniumbet.net/betting/rules#select-offers Pojasnite mi sta je ovo kod strelaca u fudbalu d1+,d2+,pg1,zg1...

18. POCINJE AUSTRALIAN OPEN BICE PARA

1D 1H 36M LEFT

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.