Кладионица

1. Dvojka na Cedevitu, kvota preko 3. Bice i za golfa 3 od dobitaka.

2. Sunderland - West Ham X
    Betis - Malaga X
    Mlada Boleslav - Slavia 1

3. EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJ

4. Njujork 2
    Majami 1

Klipersi 2
    Čikago 1
    Memfis 2

Detroit 1
    San Antonio 2

Od igrača mislim Džimi Batler više od 13.5, Milsap više od 18.5, Loson više od 17.5...

5. има ли шта за данас?

6. Njujork 2
    Majami 1

Klipersi 2
    Čikago 1
    Memfis 2

Detroit 1
    San Antonio 2

ma uopšte nije sve došlo :D

samo Losona omaših kod igrača

7. Наишао деда и мочугом сломио врат змији лоло

8. junajted sigurna pobeda kvota 12

9. Aloooooo, eeeee, pokušajte PRELAZ!

Lids - Čarlton 2/1!

Kvota juce bila 25.00 kad sam uplatio, danas otišao ponovo da uplatim, kad ono 15.00 kvota!

Kvota sigurno i dalje pada, pa požurite!

10. Dajte bre ljudi, nemojte prvi april na ovoj temi. Neko ce se primiti i izgubice pare :D

11. hahahha AMATERI KLADITE SE NA FUDBAL NAMESTENI.. HAHHA TENIS MAIKA I BOGOTAC!
    ZNAS KACE U TENISU TAMO NEKA DATE KRUM DA DOBIJE NEKU TENISERKU. A NE KO U FUZBALU DA DEDA GIGS IGRA ZA MANCESTER PROTIV BAJERNA. HAHAH VRTI SE SUSKA A VI POCETNICI SAMO IGRAJTE NA FUDBAL

12. Gazi, ozb kazem za onu tekmu!

13. I to sad gledam kako je isao mec...i gle cuda :D http://www.rezultati.com/utakmica/drdDm1Tj/#tijek-meca;1 fulala 2 set lopte...pa naravno

14. Evo da vam kazem jednu stvar, ja kad pogadjam ove tikete mene pre toga nocu posecuju vile! Nocas sam imao bliski susret:

Dalas-Golden Stejt 1
    Bruklin-Hjuston 1
    Lejkersi-Portland doh2

Ovo ne masim!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.