Кладионица

1. Eeee, meni ne ide loše za sad. Čelzi dođe, ovi našu traljavi svi 0-2. Čekam još Partizan 1 za oko 7 iljada. Ajmo Raćo Petroviću, sad je vreme da pokažeš svoj raskošni talenat!

Браво, Тулуме! Неће Петровић, ал' 'оће Боја :Д

"Вукајлија-тикет" за СУБОТУ:

Вакер - Рид 1 (2.00) - НМФ
    Турска - Србија 2 (2.65) - Жњи
    Хановер - Леверкузен 3+ (1.6) - Двајт
    Евертон - Ман. Јун. 1X (1.75) - Челзи
    Њукасл - Блекпул 1-1 (2.45) - бвдлга
    Ајакс - Виљем Други 1 (1.1) - Гвозденовићева амајлија

Квота: 39.99

Криво ми је за овај тикет. Ја бих, малтене, чекао наше за нешто мало мање од 8 'иљада, не знам да ли је још неко испратио. Све у свему, за први пут није лоше.

Подсећам још једном, дајте фиксеве за сутра. Тренутно имамо Алборг (2.00) и Јуве (1.8).

2. ja bih cekao za 15000

3. Uh, zamalo Inđija da me sjebe, 2:0 kraj. Ali znaju hrabri Jagodinci da bi ih maršal Palma terao da jašu žirafu ako prime više od 2.

Sad i zvanično čekam samo Topaloviće. 1.25, do kurca ako to padnem.

Imao sam još jedan večernji, prva utakmica Njukasl. :)))

4. Ауууууу... Хаос би био вечерас!

Сад ћу да покушам да на'ватам Французе, па да буде двострука радост након победе над Турском. :)

5. Брани, Тулуме. Икс-два није испод 3. На колико ти је тај тикет?

6. Jbg,Njukasl me upropastio :)) A ni ovi golovi ne ide...Videcu za sutra nesto,mozda ubodem za promenu...

7. Ma oću jebe mi se. 6800 je tiket. Nemam račun za toliko.

A nikad to nisam ni radio, posle kad dođe 1, pitam se koji sam kurac igr'o x2. :)

8. Да није неко играо Манчестер можда? :)

9. И ја тако размишљам, али с друге стране нађеш средину тако да у било ком случају имаш загарантован одређени добитак. Питао сам НА колико је, тј. колика ти је уплата?

10. Aaaa, ne videh. 800 dindži, a prvo sam hteo hiljadu, pa stavim 200 na onaj tiket sa Njukaslom. Sviram kurcu, da stavih svih 1000, imao bih 8.

Jebiga. :)

11. Неће ваљда да продају. Је л' занш с каквим тимом је изаш'о Партизан?

Баш сам имао осећај да ће овај наш тикет да прође. Ваљда ће сутра бити боље. Ајде дај и ти неки фиксић, па да свако откине моцарту коју хиљаду.

12. Ево Партизановог састава: 88 Stojković, 2 Miljković, 15 Savić, 20 Krstajić, 27 Kizito, 4 Kamara, 31 Šćepović, 22 Ilić, 7 Tomić, 8 Petrović, 9 Kleo.

Мислио сам да ће Стојановић да пусти више младунаца.

Хахахахахахаха! Тек сам сад видео, Барса губи 2-0 од Херкулеса!!! Продаја века.

13. Ma ne znam, jebi ih. Nisam uplatio 800 evra pa da se bavim detaljnim analizama. Ja to samo onako džoknem, pa ako ubodem - ubodem. :)

14. И ја се усра' кад виде' Барсу.
    Данас нисам играо, али сутра хоћу свакако. Дајте те фиксеве, брже! :)

15. PSG- Arles 1 ovi vode
    Javor- Smederevo 0-2 ovo doslo
    Cesena- Milan 2
    Inter- Udinese 1 ovi vode
    Indjija- Jagodina 0-2 ovo doslo

jos Milan za 3000

16. Олењили се нешто. Ја молим цео дан, нико да одговори. :)

17. 0:0 poluvreme. Jebem ti morona, igram 1.25. :)

18. West Han - Chelsi 2
    Arsenal - Bolton 1
    Celtik - Hearts 1
    Olimpiakos - Kerkira 1
    Inter - Udineze 1
    Real M. - Osasuna 1
    PSV - Nec 1

Herkules je inace odlicna ekipa , ja zbog toga nisam stavio Barsu.Pratim Herkules odavno ,odlicni su.

Jos PSV I Real. :D

19. mrs ovaj milan gubavci, ne odem u kladionicu 2 meseca i dodjem i ne ubodem nista gubavac

20. West Han - Chelsi 2
    Arsenal - Bolton 1
    Celtik - Hearts 1
    Olimpiakos - Kerkira 1
    Inter - Udineze 1
    Real M. - Osasuna 1
    PSV - Nec 1

lalalala , izaso sam na tiket , ajmo cestitke zelje i pozdravi :D

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.