Кладионица

1. Sutra Keln-St.Pauli 1...toliko od mene,danas nista pod milim Bogom nisam ubo...

2. Честитке Тулуму и Пожаревљанину.

Имамо три фикса за сад: Алборг, Јувентус и Келн. Ајде бар још један и да то буде тикет за сутра. Хоћу да заживи овај "Вукајлијашки тикет".

3. Sve pare na Amere sutra u finalu.

4. Sve pare na Amere sutra u finalu.

Ха ха ха ха! Је л' то твој фикс? :)

5. Ето, додајемо Амере без обзира на хендикеп. Пошто видим да сте незаинтересовани, нека ово буде "Вукајлијашки тикет" за недељу:

Алборг - Хорсенс 1 (2.00) - НМФ
    Јувентус - Сампдорија (1.8) - Жњи
    Келн - Ст. Паули 1 (2.05) - бвдлга
    САД - Турска Х1 (1.85) - Двајт
    Бирмингем - Ливерпул 0-2 (1.62) - челзи

Квота: 22.12

6. Додај победу Ливерпула против Бирмингема.

7. Pjer Boja, vratio se kad treba. :))

To za Amere mi je zajebano, udariće kriminalan hendikep, nije mi to sigurno. A domaći teren je domaći teren, plus Tanjević na klupi. :)

Ja ću sutra, kao i svake nedelje od kad je sveta i veka, da opalim nekoliko Italijana C2 lige 0-2, Bazel 3+ i tako te zajebancije. Tradicija, šta ćeš...

8. Хахаха, искомбиновали смо га, ти Петровића, ја Боју.

Што кажеш, криминалци су букмејкери, али већи хендикеп од 5 ја ту не видим.

Занемарио си главну карактеристику Срба. Инат, бато, инат! :)

9. To sam i ja isto pomislio kad videh strelce. Moj pulen Raća me nije razočarao. :)

Stvarno preveliki hendikep daju na Amere. Protiv Rusa je bio baš bezobrazluk(negde preko 22). Mislim jebote, mnogo je.

A sa druge strane, nije sigurno da igraš ni protiv njih, jer mogu da se raspucaju pa da dobiju sa 50 razlike.

Zato ih iskusno izbegavam još od početka prvenstva. :)

Za sutra još nisam ni video parove, tako da nema pojma, ali ovo što rekoh, Italijani niže lige 0-2 je uvek neka sigurica, ako toga uopšte ima.

10. Јоооооој, тек сам сад видео челзијев пост. Стивене, јеби га, и ја сам пре за двојку, али је први типовао 0-2.

11. Ма нема везе. Само што ја немам други предлог, пошто нисам испратио почетак сезоне ни у једној лиги. Бирмингем сам одгледао 2 утакмице, мислим да их Ливерпул добија.

12. Нисам ни ја пратио, али на основу претходних сезона, долази и једно и друго. :Д
    Знам да је Бирмингем имао неки болестан број примљених и још болеснији датих голова, а Ливерпулу је ред да се опасуљи, макар и са један нула (што и очекујем).

Ко игра на нету, на овој текми би могао да игра тачан резултат 0-1.

13. Чини ми се да је Ливерпул мало слабији него ранијих сезона, али верујем да ће овај тим много боље функционисати него прошлогодишњи. Требаће им мало времена да се уиграју и мислим да ће се напредак видети већ сутра. С друге стране, Бирмнгем има тим више за Чемпионшип, него за Премијер лигу, а у прва три кола немају пораз. Време им је.

14. Od prošle sezone ne može gore sigurno.

15. E jebiga onda Gvozdene.

16. Хахаха, Гвозден легенда! Кратко, али јебитачно.

17. sutra uzimam 1000 kinti nosim u kladionicu i da zavrsim sa tim za ovu sezonu

18. Evo ja bih priložio Juventus.

Juventus-Sampdorija 1,75

Kapiram da bednici moraju nekoga da pobede nekada.Tako da,ono,možda je to ovaj vikend a kvota je ok.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.