Кладионица

1. ne znam ni koji kurac igram nba kad ne pratim, dodadoh portland da malo povecam kvotu i ispusih kurac a prvo stavio vise poena al rekoh sigurnije je dvojka.pu.

2. NEWCASTLE - ARSENAL ug 2-5
    ASTON VILLA - SWANSEA ug 2+
    STOKE - CRYSTAL PAL. ug 1-3
    OLYMPIQUE LYON - NICE ug 2-5
    TOULOUSE - BORDEAUX ug 2+
    SCHALKE - LEVERKUSEN ug 3+
    LEVANTE - CELTA ug 1-3
    ATL.MADRID - GETAFE ug 2-5
    ukupna kvota: 16

3. TOTTENHAM - LEICESTER ki 1
    NEWCASTLE - ARSENAL ki 2
    LEVANTE - CELTA ds 1X
    BASTIA - GUINGAMP ki X
    NORWICH - NOTT.FOREST ki 1
    PETERBOROUGH - CHESTERFIELD ki X
    ukupna kvota: 55

4. Mega 83.5 +
    Musli 14.5+
    Heslip 19.5+
    Jones 9.5+
    Ramljak 8.5+

5. Динамо - Истра 1961 Х (7.00)

6. odakle info nouvere

Ма није инфо брате, него гледам Динамо је освојио првенство ту нема шта, док се Истра бори за опстанак, а знамо да су Истра и Осијек Мамићеви клубови, тако да верујем да ће Динамо пуститити реми, јер су рекли да хоће да заврше првенство без иједног пораза, тако да је мени ово икс. Много лепа квота, а доста је реално.

7. a setimo se i prosle sezone isto je bio kraj isto ovi osvojili ovi se cupali kolko se secam

http://www.rezultati.com/utakmica/YgWDRzfA/#detalji

8. kako skolski jbt oko 60. crveni i penal i lagano

9. Hahaha nubare, postavljate tikete na najbaksuznijoj internet temi. Svi ćete pasti.

Vidimo se u 00:00 kada ću okačiti dva dobitna tiketa.

10. Gomila tiketa, evo vam fikseva, ale ale ale!

Bilbao 2-3
    Lion 1 i 2-3
    Lokomotiva zagreb x2i2+, moze i x2i3+
    Gilingem gg3+
    Grimzbi 3+
    Kardif 1xi2+
    Stutgart 1
    Galatasaraj 2
    Az gg4+
    Soton 1-1

Padoh sinoc mrtvog Evansa na 100 din za 15 hiljada, svi su usli.

Provalio sam da poslednjih nedelju dana Iljasova,Atetutkuracpalac, Sved, Barnjani i Farid dolaze lagano, a seku ih bar 4,5 poena nize, pogotovo Iljasovu i ovog. I Noel iz Filadelfije.

11. Noel je umro ima tri dana, da si ti živ i zdrav.

12. Svejedno, plus ako ga seku 10.5 :D

Inace one prelaze sto sam pominjao, treba igrati favorite 1.40, 1.50, to nesto razmisljam.

Danas nisam pri kesu, pa sam odigrao samo 6-7 tiketa, najjaci mi je za 600 din, ali bih igrao danas fazon Barnet 1-x i Rocdejl 2-x.

Ova Lokomotiva mi je fix fixeva, 1-1 ili 1-2 kraj garant.

13. dodje kurac moj hrvati

14. Dinamo se znalo da je neka štela, samo mi obični nismo znali koja. Sad je jasno da je 7+. Da ne bude svake godine 2-1.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.