Кладионица

1. Mexico-bolivia 2igg, singl za petstotinadinara.

2. E jebite se obojica sto mi kontrirate xD

3. Jbg brt ne kladi se na svoje nikad.

4. Mrtva Bolivija, ladno ne moze da da dva gola i da primi jedan od Meksika... :)

Jebote, pa Orlovi danas igraju, ja sve mislim sutra, i kao hvala Bogu, na svadbi sam, postedecu sebe patnje...ovako moram da gledam..

Mislim da je na Grke dvojka fazon 1,5... Ja to moram odigrati, kao jucer Bugare..Igracu i na nase x2i0-3, aukurac.

5. ma jebem mu mater dobijamo ovo ! kvota 3,5 pa koja danska jebote mi smo sila AJMOOOOOOOOOO

6. Nasi x2i0-3
    Lepi Cane 2
    Grcka 2
    Rep Irska 1 i2-3
    Finska 2+
    Poljska 1
    Mali 1-1i2+

Fix dana-Urugvaj. 1 ili 1-1i2+

7. Galske petlove na giljotinu, a ovi pederi Irci i Skotlandjani da se teraju u vraziju mater.

8. Ja navijacki opalio somadina na nase i mlade nase ujutru pa ako oce nek dodje ako nece jbg

9. Mada sam retard sto igram na nase ali jbg shvatio sam da sam nepopravljiv uvek igram na nase i zvezdanu(mada sa portugalcima nisam ni gledao digao sam ruke od ovih pedercica sad cu gledati onako bez nervoze osim za tiket)

10. RESPECT ZA pseto88

+1

11. Fala dobri ljudi

12. Farani vode protiv Grcke ahhahaha

13. farski otoci u obe tekme odvalili grke, jedina reprezentacija koja je bednija od nas trenutno

14. Evo, znaci koji kurac. Gledam svaki dan sta ljudi pogadjaju, ja ne mogu 1.30 da pogodim.

http://www.mozzartsport.com/vesti/ludi-tiket-nedelja-110-700-dinara-prelazi-su-zakon/108121

Jel smo mi glupi ili sta?

Sinoc sam igrao 4 prelaza, nijedan nije usao.

15. Jedna informacija - Tomas Ertel je suspendovan na dva meča zbog veđanja sudija. Taman sam planirao da šibnem dvatri miliona na dvojku, kad ono prc. Al' nema veze, još jedan razlog da zdušno navijam za Efes.

16. Belorusija - Španija 4+.

Kvota 2.9 u Socceru.

17. Rus govno svabo dingospo

Zahvalite mi se!

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.