Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Boh, konkretno ovaj mesec je igrao svaki dan, prolaznost mu je 13 od 17. I što je bitno, kvote nisu ispod 3, pa svako može da izračuna. Odbij pretplatu, što na više ljudi može da bude smejurija samo takva i eto profita.
A brt kako on zna da ti nećeš da uzimaš lovu na njegove tipove fazon?
Ko što sad nama možeš da naplatiš i to da npr si uleteo sa pričom nakon prolaza tekme a mogao si svi se znamo ovde niko te ne bi ispalio
Pa sta briga tog lika Box da li ti prodajes to dalje dok god njemu placas tu njegovu pretplatu.
Šta njega boli kurac šta ću ja da radim sa tekmama koje mi daje, ako ja njemu unapred dam ono što on traži, tj. onoliko koliko on ceni svoj trud.
Pa možda je on u nekoj EKSTRA VIP TRIP grupi, gde plaća te iste utakmice, pa ih daje na pretplatu.
Što može da uradi i bilo ko od vas ako hoće, ali generalno mene to ne zanima.
Jer se vodi time da ti ljudi koji tebi plaćaju su mogli njemu da plaćaju
I ja bih igrao
Kad bih imao para :(
A i to si u pravu.
Bilo kako bilo uneo si malo radosti u moj težak život zadnjih dana i hvala ti na tome.
P znam, Boh, ali nerealno je da on očekuje sa ovakvom prolaznošću, da neki njegov pretplatnik baš nikom neće da kaže za te tipove.
Ceo fejs je njegovo tržište, milijarda ljudi je u pitanju, ako ih ima i 100 pretplatnika, ko što kaže, živi ko bubreg u loju gde god da se nalazi.
Ovo sto kaze Box samo ne zadnjih par dana nego zadnjih 20 godina.
Ja se nadam da će da nastavi ovako, očigledno je da lik ili ima dobre informacije, ili opasno analizira ili neki treći kurac.
Kontate valjda i sami da vam ništa ne obećavam i garantujem, samo želim ovo što mi se čini ok, i za šta sam na kraju krajeva samo ja i platio, da podelim sa vama.
Ako se pokaže kao neisplativo, jebi ga, nije mi namera da nekom izbijam pare iz džepa, nego da zajedno deremo kladže, pa makar i na pretplatu.
jebo mater 100 pretplatnika po 3 soma, 300k nedeljno mlati jes kako da ne
pratim naravno
Opušteno Pele koji ti je. Od tebe je i premnogo.
Čoveče ja sam celo leto jurio Hrvate sa Arminom da dođu iz 2 u 1 i Fejlovo sa Nikolasom par puta ovo mi dođe kao lek
jebo mater 100 pretplatnika po 3 soma, 300k nedeljno mlati jes kako da ne
Ti brate ili si piglu ili ne znam koji ti je kurac.
Postoje ljudi koji žive od kladže i svako to od nas dobro zna, ne vidim zašto bi bilo šta od prethodno napisanog bilo nemoguće.
Evo vam primer Žajka, koji verujem da bi bio dobar tipser kad bi se opredelio za neki svoj pravac u kladjenju i smanjio lutanje.
KOja 3 soma ne lupaj nego vrati 14 stranica nazad i pročitaj
kolko placas predraze nedeljno ?
1 nedelja - 30 evra
2 nedelje - 50 evra
Mesec dana - 90 evra
Ja sam do sad platio 2 puta po nedelju dana, jer nisam imao da uletim odjednom za više.
pa eto, neka ima 100 pretplatnika kao sto kaze, neka su standardni vecina, znaci da placaju full mesec, prebaci covek 10k evra mesecno samo od toga.. to mi je nerealno, mozda zato sto sam malo zavistan :( ostalo je ok, pogadja covek jebe keve, ne kazem..
Pa šta te buni? POgađa jebe keve i plus 10 k mesečno ima. Šta je tu nejasno?