Кладионица

1. Ja se ne osecam prozvanim, ne igram lajv.

A da padam tikete, padam, ali sve sto napisem odigram, tako da mi je savest cista.

OPAAAAAA

EDIT:

sry brateks ako ne dodje Poljska 1-1 i 4+, evo da se ne ljutis jedan fiks, Poljska-Portugal 0-6 golova

EDIT 2: puuuuuniiiiiii

2. Vels Belgija gg3+ kvota 3.1 nesto mi govori da ce biti makar 2:1 za Belgiju.

3. Idemo jako danas

Martin - Stakhovsky 1
    Berlocq - Krajinovic 1
    Vesely - Linzer 1
    Klizan - Lopes Peres 1

na 1500 dobitak 4500

https://www.youtube.com/watch?v=cdCBC0ywNFU

4. ja odigrao sinoc CHI-MIN h1 4.5 i dobiju 2 razlike :D

5. Crvena Zvezda će pobediti La Valetu sa Malte i pašće minimum 7 golova na utakmici O/

6. "Svi smo mi pred Bogom isti, i grešni smo i čisti, reci lepu reč...pruži zagrljaj..."

ZAVOLI ČOVEKA U SEBI

7. Ali kad lečić i tanja vojtehovski zaplaču u spotu i ja krenem da plačem...baš dirljivi momenti :')

8. Dženkela, skoro se setih kad si na fejsu napravio stranicu za klađenje. Dodelio sebi pet hiljada tokena da ih za mesec dana utrostručiš. A posle 10 dana si izgubio sve pa si kao nešto pozajmljivao sam sebi još tokene pa i njih izgubio lolo

9. lolo moguće, ne sećam se, dosta stranica sam pravio

10. Ja jutros banuo do kladionice da pljusnem 7+ na zvezdu, kaže kvota 15 pišljivih, odjebao, dodao još para i stavio 4-5 golova kvota 3, a hteo sam da se obogatim sa 7+, očekivao neku kvotu od 25-27.

11. Što ste svi ubeđeni da ih jebemo jako. Ja očekujem 2:0 eventualno 3:0.

12. negde čitah da su im golman i "glavni" napadač out večeras, znači biće punjenje. E sad, ja sam za neku siguricu u vidu 4+ ili 5+, ili Zvezda -4,5

13. Ok, ne kažem da je goleada nešto nemoguća, ali bi se pridružio glasu razuma Tilma

14. Ko da ste se juče rodili jbt, ovo ko iz pičke može da bude ne 2:0, nego 1:0

15. oekujte neocekivano, terzic pokriva budzet preko azijata

16. Kad je Terzić u pitanju, i 0:0 da dođe ne bi me čudilo, al' mi 4-5 deluje kao lepa igra, još Luković ne igra, drastično rastu šanse da zvezda ne primi gol, mada tu je Rendulić da zasere bar jednu situaciju.

17. Zvezda -3,00 2.71 kvota bokte, odlična kvota

18. Esam reko 2-3 gola. Šta se svi zaleteli sa 7+. Mada mogli su ovi da nam zabiju još 4 lagano.

19. idemo jako i danas

Mergea/Tecau - Kudla/Tiafoe 1
    Berlocq/Cuevas - Dlouhy/Shtakhovsky 1
    Dzumhur - Fabbiano 1
    Kohlschreiber - Khachanov Khachanov +6,5
    Celik/Peterson - Knoll/Krunic 2
    Lajović - Zverev 1

na 500 dobitak 4440

https://www.youtube.com/watch?v=mfS0-zDJztM

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.