Кладионица

1. Šta je fora sa likom? Neće da naplati kao svi dojavu, al moraš 2000 da uplatiš na tiket i da mu pošalješ sliku? Ne kapiram ga baš

2. Ako je neko ispratio neka slika i posalje mi da imamo za sutra opet

3. jebem ti kakav pacenik :D

4. ко ставља 100к на 3 утакмице и међу њима један румунски пар

5. ne znam ko stavlja, ali ti mogu reci ko sigurno ne stavlja, JA sam u pitanju :D

6. ili ima muda ili je pun kesovine,pa ga boli kurac.
    sve u svemu,malo glupo odigrao.x2 na tekmu koja je troznak tekma.

7. A mozda je i fotosop... Posto je izabrao kladionicu koja bas slucajno ne prikazuje uplatu na online proveri tiketa.
    #samokazem

8. nisam toliko ulazio u detalje.
    znam da je dzomba dok je drzao hajduk voleo baciti 100 soma na hajduk.
    to mi najblize sto znam da je ludo kao i taj gornji tiket.ako nije lazan

9. Prica mi drugarica koja radi u MaxBetu da ima u njenom lokalu par glava koje stavljaju 500-1000e na random utakmice ili singlove. Tipa ono WBA-Totenhem 3+ i zategne 500e i sedi u kladionici i gleda utakmicu.

10. ja popunjavam tiket u balkan betu,lik uplacuje 100 jevreja na sledeci gol.puca,jebe mater,uplacuje opet 100 jevreja za istu tekmu.ckodea bas mrzi da ceka.
    bila kratko neka ruska kladionica blizu zavoda za izdavanje knjiga u ns.najisplativija klajdza.nemaju svoju cugu,al ti niko ne brani da poneses sta ces piti/jesti/pusiti/jebati...sve u svemu,mogao si se kladiti na sve,bukvalno sve.lik stoji za pultom i uplacuje novaca za sledeci poen u odbojici.tako 15ak minuta.nisam gledao koliko kinte i koliko poena je tu stajao.

11. Ma ima tih ludaka igraju po 100-200 ojra tiket.
    A da na kazem za ove gore.

Dzanki javi se

12. videh boostovanu reklamu DJANGA na fejsu, baš lagana prevara :D

13. je l' batica već ugasio stranicu, ili je ja ne mogu naći...link, neko?

14. A da npr bohor radi u kladzi i ja dodjem i on mi otkuca tiket za sto soma i odmah ga stornira i otkuca mi isti za soma da bi mogao da se opravda kod vlasnika kako je pogresio samo a ja posle na osnovu tog storniranog tiketa zaradim 5 glava od debila na fejsu i bohoru dam pola para?

15. Mada i nije nerealno da je istina, jednom sam stavio 40 soma na federera i ortak me ispratio sa 20. I onda dodje neki lik oce da promeni program na tv-u na kom gledamo na seriu a budala umalo mu prste nisam prebio

16. Znam likove u Nišu, baš ljute glave, dodju u Maxbet piju kaficu, napišu 3-4 singla po 30k, onda 2-3 tiketa sa po 5 utakmica za po 10k i tako svaki dan. Pre su u Mozzart dolazili, ali više ne idu, jebem li ga što.

17. Haha klinere da nije to jedna glavica sa duzom kosicom, lici na Andjusa malo, nosi koznu torbicu i sivu trenerku UVEK? Vidjao sam ga stalno u Sokeru na bulevaru, igra samo tekmu koja ide lajv i roka singlove po 30 soma na svakih 7 minuta.

18. Jeste, mada idu u paru onako su deblji, jedan malo šepa kad ide... :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.