Кладионица

1. obrto tikete parama od kirije. dakle bonusi

2. e da i bonusi kod ovih naših kladža su sramni, 500-1000 dinara haha ma daj, ako ste već bonus fetišisti registrujte se na neku stranu kuću, tamo ćete (uglavnom, u nekim kladionicama ne važi bonus za srbsku sirotinju, npr. bet365) imati najmanje, u bukvalno najgorem slučaju £50 bonusa. Na depozit, razume se.

3. Dok skidam novu epizodu premoćne i pregotivne serije The Night Of i slušam kako bratić Future probija Zaytovenovu matricu kao ortaci rok za vraćanje keša, bacam lagan pogled na moj jaki tiket koji izgleda ovako:

Smyczek - Monteiro 1
    Donaldson - Groth 1s10+
    Demoliner/Garcia Lopez - Kamke/Lajovic, Kamke/Lajovic +1,5 sets
    Opelka - Eubanks 21,5+

na skromnih 1000 dinara dobitak sasvim zadovoljavajućih 4515 dinara

I get that cash forever, ever
    I blow that money forever, ever
    Ride in that coupe forever, ever
    Hang out the brain forever, ever
    Fuck all the fame forever, ever
    I get them racks forever, ever
    I get them racks forever, ever
    I rob them racks forever, ever
    Maison Margiela forever, ever
    I'm in designer forever, ever
    I'm in designer forever, ever
    Hell yeah forever, ever
    I sell them birds forever, ever
    I rep the hood forever, ever
    I rep the city forever, ever

https://www.youtube.com/watch?v=taJrS8SzcXU

4. Šta ovaj mumla brate?

5. e brate ima logoreju od 7. godine jebiga, ja navikao

6. Thilmo, ova idalje radi :) ako želiš da obnoviš gradivo, a ti navrati... u čarnojevićevoj :)

7. Ti si iz Niša fejs?

8. Nećeš jebati somino.

9. Црни Апоел

10. pricao mi neki lik za sistem koji igra.nesto na brzinu mi ispricao,pa nisam bas siguran da li sam dobro skapirao.prica kaze sledece:
    odigra se prvo gg,drugo gg za isto tekmu.sistem je u pitanju.trebalo bi ovako da pise ppgg,dpgg.to je jedna tekma.takvih 5 tekmi.e,sad,bitno je da udje jedna od te dve kombinacije .da li ce biti gg prvo ili gg drugo.ili najbolje da udju oba poluvremena gg.tako za svih 5 tekmi.lik ulacuje 150-200 kinti.kada bi se npr.pogodile tekme gg prvo,svih 5,a nijedna drigo,onda je nekih 1000 dindzi dobitak.e,sad kada bi se pogodilo 5 tekmi gg u jednom poluvremnu i npr 2-3 gg u drugom,kinta je dobrana.10ne hiljada dinara.sve u svemu,mora se minimum pogoditi jedna od gg kombinacija za sve tekme.pa posle je sve dodatak.

11. jedan noćni tiket da upotpuni ovu laidback atmosferu

Fritz - Smith / Fritz -5,5
    Monteiro/Nishioka - Eubanks/Kennedy 2

na okruglih 840 dinara uloga dobitak sasvim dovoljnih 4712 dinara

https://www.youtube.com/watch?v=5UQy4B7gFwE

12. Idemo jebi Mozzarta

MOĆNI EUBANKS I KENNEDY o kojima pričam ceo dan.

Elem, ovaj poklon što sam postavio prekjuče za dobre ljude sa vukajlije koji vole uzimati novac bez ikakve muke i ikakvog rada je prošao lagano, nadam se da je neko normalan ispratio, (a ne kao seljačina kolfild ofarbana u fejk bibliofila i nihilistu koji me je oterao u kurac) jer su sutradan oborili granicu na 17.5.

Dzankee
    Evo jednog poklona za moje internet drugare sa vukajlije, u pitanju je

Smith - Fritz 19,5 minus @1.65 Mozzart

trpajte pare na ovo dok ne obore granicu, meč se igra u utorak

pre 2 dana

13. Jutros naletim na nekog lika mrtav pijan u 8 ujutru, zakrvavljenih očiju. I poče da me davi nešto.

Onda mi pokazao sta planira da igra, ja sliko da odigram, ko zna mozda budalu ukebja, al nisam stigao.

14. Srbija 1
    Bogdan 14.5+
    Bogut 7.5+
    Marković 2.5 as+

15. Радуљица -
    Милс -
    Недовић -
    Богут +

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.