Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Dobice nas sasuolo mrtvih 1:0 i onda cemo da kenjamo kako nije gotovo jer imamo aktivan rezultat negde do 54-og minuta druge utakmice kad ce nam metnuti jos jedan a onda cemo da pizdimo kako je srnic promasio polusansu u prvom poluvremenu i kleti gorku sudbinu
ja vidim u budućnost
loše vijesti za navijače zvezde
gubite 3:0
2:0 prvo poluvrijeme
Prolazimo dalje garant, nisam se ovako osecao pozitivno jos od revansa sa Tbilisijem, i kad su nam ga mecali dva puta znao sam da idemo dalje. Mark my words!!
Dok sam nekad igrao kladionicu, domacin nikad nije dobio na 1,65 , ovo sto kaze blajvajga. Ne kazem da ce se tradicija nastaviti, cak zdusno navijam protiv iste.
I meni to zvuči kao premali hendikep na Amere, imaju ljudi po 10cm prednosti na svakoj poziciji. A tek ako uzmemo u obzir i visinu hehe
ma mrave i dužinu rostera, uporedi američku klupu i argentinsku lolčina
šalim se za 50 razlike očigledno, ali očekujem oko 35-40 razlike za USA
da li ste se ikada zapitali, oh, kako da za kratko vreme uvećam svoju imovinu za 2,85 puta?
Svako je. Ali sada imamo lak i brz odgovor. Hrvatska - Srbija 1.
Otkad sam igrao keca na hrvate mene leđa više ne bole.
A kad dobijem na uloženu kuću još 1.9 kuća onda ću i unuka da oženim.
Vole bih da imam kuću od 400 kvadrata sad.
pratim predsoblje i podižem za kujnu
Како да играм ове олимпијске дисциплине на моцартовом сајту, видео сам у листи понуду али на сајту нема.
Na trambolinu dobre kvote
Тео и радуља 14,5 +
Мачван 5,5 -
Ставиш црвену, квота око 6.
Ето поклањам вам 6000 динара маму вам јебем упичку
ma nosi se
http://i.imgur.com/w6eoLqp.png
x 10 tiketa
Није ни то лоше ал требо си убацит и мртвог мачвана минус који још није научио двокорак што се учи у шестом разреду на физичком