Кладионица

1. Dobice nas sasuolo mrtvih 1:0 i onda cemo da kenjamo kako nije gotovo jer imamo aktivan rezultat negde do 54-og minuta druge utakmice kad ce nam metnuti jos jedan a onda cemo da pizdimo kako je srnic promasio polusansu u prvom poluvremenu i kleti gorku sudbinu

2. ja vidim u budućnost
    loše vijesti za navijače zvezde
    gubite 3:0

3. 2:0 prvo poluvrijeme

4. Prolazimo dalje garant, nisam se ovako osecao pozitivno jos od revansa sa Tbilisijem, i kad su nam ga mecali dva puta znao sam da idemo dalje. Mark my words!!

5. Dok sam nekad igrao kladionicu, domacin nikad nije dobio na 1,65 , ovo sto kaze blajvajga. Ne kazem da ce se tradicija nastaviti, cak zdusno navijam protiv iste.

6. I meni to zvuči kao premali hendikep na Amere, imaju ljudi po 10cm prednosti na svakoj poziciji. A tek ako uzmemo u obzir i visinu hehe

7. ma mrave i dužinu rostera, uporedi američku klupu i argentinsku lolčina

8. šalim se za 50 razlike očigledno, ali očekujem oko 35-40 razlike za USA

9. da li ste se ikada zapitali, oh, kako da za kratko vreme uvećam svoju imovinu za 2,85 puta?

Svako je. Ali sada imamo lak i brz odgovor. Hrvatska - Srbija 1.

10. Otkad sam igrao keca na hrvate mene leđa više ne bole.

11. A kad dobijem na uloženu kuću još 1.9 kuća onda ću i unuka da oženim.

12. Vole bih da imam kuću od 400 kvadrata sad.

13. pratim predsoblje i podižem za kujnu

14. Како да играм ове олимпијске дисциплине на моцартовом сајту, видео сам у листи понуду али на сајту нема.

15. Na trambolinu dobre kvote

16. Тео и радуља 14,5 +
    Мачван 5,5 -

17. Ставиш црвену, квота око 6.
    Ето поклањам вам 6000 динара маму вам јебем упичку

18. Није ни то лоше ал требо си убацит и мртвог мачвана минус који још није научио двокорак што се учи у шестом разреду на физичком

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.