http://imgur.com/JOFapS2 Odigrao cisto da probam. Na 100 dinara dobitak 180. Smesno vam se sad, ali na 100 evra dobitak 180 meni nije smesno, neko radi 8 dana za te pare
Rekoh ti da padas na dve.. :D
Sistemi su go kurac, moj cale vecito igra sisteme, sve kvote jebu mame, nije pogodio 4 od 8 nijednom.. uvek 2-3...Ali on ne igra kvotu ispod 15...
E sad, ima jedan komsa tu u kraju, cak je njegov tiket bio i na mozzartsportu, igra covek 0-0 tacan rezultat, u sistemu, stavi 1000 din, gadja 5 od 8 cini mi se, ubija kladionicu. Sad je ubacio svasta, igra kvote 3.5 i navise, 5 od 8, ako mu udje na 1000 din uzima 70000 minimum... bolje igraj tako, nego sa 100e.. Ja se uvek zalazem da ako vec stavlja 100e, stavi na kvotu 10, pa kud puklo da puklo. 4 u 3 + i cekas i nerviras se.
A sistemi 3 od 4 sa kvotama 1.80 su takodje govno, jer bolje uzmi fiks jedan najveci koji mislis i stavi singl, iste pare ces da dobijes, a cekas jednu utakmicu, a ne 3.
pricao mi neki lik za sistem koji igra.nesto na brzinu mi ispricao,pa nisam bas siguran da li sam dobro skapirao.prica kaze sledece:
odigra se prvo gg,drugo gg za isto tekmu.sistem je u pitanju.trebalo bi ovako da pise ppgg,dpgg.to je jedna tekma.takvih 5 tekmi.e,sad,bitno je da udje jedna od te dve kombinacije .da li ce biti gg prvo ili gg drugo.ili najbolje da udju oba poluvremena gg.tako za svih 5 tekmi.lik ulacuje 150-200 kinti.kada bi se npr.pogodile tekme gg prvo,svih 5,a nijedna drigo,onda je nekih 1000 dindzi dobitak.e,sad kada bi se pogodilo 5 tekmi gg u jednom poluvremnu i npr 2-3 gg u drugom,kinta je dobrana.10ne hiljada dinara.sve u svemu,mora se minimum pogoditi jedna od gg kombinacija za sve tekme.pa posle je sve dodatak.
http://i65.tinypic.com/160ydde.jpg Капирам да оставим овако, са мудима што би се рекло јелте, јер, оно, раставиће нас од живота, искрено.
Ако неко има неки конструктиван предлог рад(не Рад уф101%) сам да га чујем, и по могућству уважим.
to što ti pričaš, to je prosečno
Odigrao cisto da probam. Na 100 dinara dobitak 180. Smesno vam se sad, ali na 100 evra dobitak 180 meni nije smesno, neko radi 8 dana za te pare
Rekoh ti da padas na dve.. :D
Sistemi su go kurac, moj cale vecito igra sisteme, sve kvote jebu mame, nije pogodio 4 od 8 nijednom.. uvek 2-3...Ali on ne igra kvotu ispod 15...
E sad, ima jedan komsa tu u kraju, cak je njegov tiket bio i na mozzartsportu, igra covek 0-0 tacan rezultat, u sistemu, stavi 1000 din, gadja 5 od 8 cini mi se, ubija kladionicu. Sad je ubacio svasta, igra kvote 3.5 i navise, 5 od 8, ako mu udje na 1000 din uzima 70000 minimum... bolje igraj tako, nego sa 100e.. Ja se uvek zalazem da ako vec stavlja 100e, stavi na kvotu 10, pa kud puklo da puklo. 4 u 3 + i cekas i nerviras se.
A sistemi 3 od 4 sa kvotama 1.80 su takodje govno, jer bolje uzmi fiks jedan najveci koji mislis i stavi singl, iste pare ces da dobijes, a cekas jednu utakmicu, a ne 3.
SAMO U GLAVU, NIKAKO DRUGACIJE!!!
pricao mi neki lik za sistem koji igra.nesto na brzinu mi ispricao,pa nisam bas siguran da li sam dobro skapirao.prica kaze sledece:
odigra se prvo gg,drugo gg za isto tekmu.sistem je u pitanju.trebalo bi ovako da pise ppgg,dpgg.to je jedna tekma.takvih 5 tekmi.e,sad,bitno je da udje jedna od te dve kombinacije .da li ce biti gg prvo ili gg drugo.ili najbolje da udju oba poluvremena gg.tako za svih 5 tekmi.lik ulacuje 150-200 kinti.kada bi se npr.pogodile tekme gg prvo,svih 5,a nijedna drigo,onda je nekih 1000 dindzi dobitak.e,sad kada bi se pogodilo 5 tekmi gg u jednom poluvremnu i npr 2-3 gg u drugom,kinta je dobrana.10ne hiljada dinara.sve u svemu,mora se minimum pogoditi jedna od gg kombinacija za sve tekme.pa posle je sve dodatak.
ovo
Kakve su sve glupe sisteme pisali ovde, ali meni se npr onaj Predražinjov sviđa.
ja sam jednom igrao sistem uložio 300 dinara dobio 70
A sistemom kosog hica naglo prekinuti pospanost?
Gvozdene to su najjaci sistemi, jer sa tih 70 din sledi zatvaranje kladionice, ili koca od pola litre
:)
Salu na stranu, danas ima dosta toga,od kvalifikacija za LS, preko dragih engleza nize lige...
E da, jeste znali da Meridian kladionica postoji u Tanzaniji? Govna odvratna, i od sirotinje uzimaju koji nemaju leba da jedu...
To nisam znao, ali znam da ima Maxbet u Nigeriji.
novce na delbonisa danas i zbogom srbijo dobrodošle phatass brazilke koje me hrane gmo grožđem
http://i65.tinypic.com/160ydde.jpg
Капирам да оставим овако, са мудима што би се рекло јелте, јер, оно, раставиће нас од живота, искрено.
Ако неко има неки конструктиван предлог рад(не Рад уф101%) сам да га чујем, и по могућству уважим.
Dobra kvota na Sasulo, pratim.
Kad vec danas nisam singlirao Siti, a hteo sam.
Haha koji razmak između mečeva, imaš dva dana da vagaš šta da uradiš.
На слатким сам мукама, што би се рекло.
lepa kvota na sasuolo, obožavam ove 1.67
У таквим квотама леже новци Џанкаро мој добри.
ma ajde zbog toga, nego ovako kad staviš stake 3/10 i prođeš i onda piše ono +2.00 preljepo
Hahhaha na USA stavili hendikep -20.5, kakvi amateri, dobijaju Ameri ovo 50 razlike lol
1.65 uvek bude 1-3, pa ti vidi... ja igram hrabro na Zvezdu, imam neki osecaj kao da igramo sa Lucanima