Ja kao vatreni navijac crvene zvijezde ne bih to stavio. :) Bolji stavi Astanu 1x ili Qabalu protiv Maribora... Ili recimo West Ham 3 +.. sve su to fiksevi dragi moj, nema gde da padnes, osim... :D
Odigrao sam rekreativni tiket posle nekoliko godina. Bacio sam pogled i na mozzart kvote, i vidim da su ovi Kiprani baš srozali kvote.
Olympiacos 2 - 2.08
Maccabi TA 1 - 1.50
West ham 2 - 1.65
Fener 1. - 1.35
Fudal dosta pratim, al se ne kladim(sa ovim izuzetkom).
Mitilend prodao najboljeg igrača Sisto mislim da mu je prezime. Čoek je bio više od pola tima B-)
A i pamtim ga sa menadžera B-)
Ovako ja jebem kladionicoa, jako i do samog kraja.. Gubitne tikete ne pricam, jer sam sisa, ali od kad sam uzeo jastuk kontur, sa malim kesom pravim gomilu novaca. Ranije sa 100e nisam mogao kvotu 2 da pogodim jebes mi sve...
Macori minus u kladzi jos uvek moze da se meri u desetinama hiljada novaca izgubljenih, da ne kazem stotinama, ali ovakav dobitak da nadu da moze da se uzme kes. Jednom u par meseci ako se desi...ja sam u dva meseca zabo dva prilicno ozbiljna dobitka, srecom, ulaganja su mi bila minimalna.
Sad sam krenuo sisteme 5 od 7 sa debilnim kvotama, ali to bas mora da te usere.
Evo moj tiket za danas,glavni, naravno ima još nekoliko debilnih:
Mitiland 1
Panata 1i2-4
Krasnodar 1-1i3+
Aik larnaca xprvo
Az x2i0-2
Makabi 1 i 2+
Vest Hem 3+
brate ne znam zašto ali mislim da gubimo od žabara danas lolo osećaj neki teško je objasniti, a mađari bi trebali lagano jači su dosta od brazilaca jedino ako ih ne useru domaćinskim suđenjem kasno sam se setio toga, lako je u vaterpolu krasti i tuđim kurcem koprive mlatiti što kaže ivo andrić
n0where jesi ti onaj što je igrao nedeljni tiket, tj. čeka još Zvezdu keca?
Neću da ti rušim sneška, pa ću reći samo da Zvezda daje gol. Vrlo verovatno Vieira na asistenciju Kataia, ali daje. Generalno, od toliko utakmica nisi morao baš igrati na Sasulo keca, em što Zvezda nema još poraz ove sezone, em što Sasulo još nije krenuo sezonu, em što je Zvezda napržena, što oni imaju spore štopere, a vrlo je verovatno da će se stisnuti i oni i igrati opreznije u napadu. Eto tako, hteo sam da prećutim al pošto sam došao da kažem alal vera Brndrnga majstore, onda da ti kažem da nije baš toliko sigurno za kvotu 1.65 da će doći ko mo tno.
Ja ću igrati da Zvezda daje gol(ove) ne znam kvote, pa ne znam ni koju igru tačno. Eto.
Слажем се, нема пораз од увек неугодног горњемилановачког Металца, Змајева са крова Т.Ц. Стадион, затим гиганта из Лучана, а да, и славног крушевачког Напретка.
Пријатељске не рачунам, то никакво мерило није, против Лудогореца на страни 2 гола из две не знају ни они како шансе.
Немојте ме зајебавати, глат нас решавају.
Колико год Звезда голова дала, ови ће дати 2,3 више, минимум.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Protiv Skendije? Lopta je okrugla, ali bice tu 3-0
lolo sere mi se otog lopta je okrugla, može se dodati i sasuolo tu je l'
Ja kao vatreni navijac crvene zvijezde ne bih to stavio. :) Bolji stavi Astanu 1x ili Qabalu protiv Maribora... Ili recimo West Ham 3 +.. sve su to fiksevi dragi moj, nema gde da padnes, osim... :D
Odigrao sam rekreativni tiket posle nekoliko godina. Bacio sam pogled i na mozzart kvote, i vidim da su ovi Kiprani baš srozali kvote.
Olympiacos 2 - 2.08
Maccabi TA 1 - 1.50
West ham 2 - 1.65
Fener 1. - 1.35
A na sassuolo dali 1.55. Dripci
PS na zvezdanu ne igram da ne malerišem B-)
Fudal dosta pratim, al se ne kladim(sa ovim izuzetkom).
Mitilend prodao najboljeg igrača Sisto mislim da mu je prezime. Čoek je bio više od pola tima B-)
A i pamtim ga sa menadžera B-)
:D
http://i.imgur.com/AeCxTxO.jpg
Ovako ja jebem kladionicoa, jako i do samog kraja.. Gubitne tikete ne pricam, jer sam sisa, ali od kad sam uzeo jastuk kontur, sa malim kesom pravim gomilu novaca. Ranije sa 100e nisam mogao kvotu 2 da pogodim jebes mi sve...
https://s3.postimg.io/6vdj9mlbn/soccer.jpg
EDIT: Mocart dao kvotu 250 da odbojkasice, vaterpolisti i kosarkasice uzimaju zlato.. metnuo 200 din
svaka cast
Macori minus u kladzi jos uvek moze da se meri u desetinama hiljada novaca izgubljenih, da ne kazem stotinama, ali ovakav dobitak da nadu da moze da se uzme kes. Jednom u par meseci ako se desi...ja sam u dva meseca zabo dva prilicno ozbiljna dobitka, srecom, ulaganja su mi bila minimalna.
Sad sam krenuo sisteme 5 od 7 sa debilnim kvotama, ali to bas mora da te usere.
Evo moj tiket za danas,glavni, naravno ima još nekoliko debilnih:
Mitiland 1
Panata 1i2-4
Krasnodar 1-1i3+
Aik larnaca xprvo
Az x2i0-2
Makabi 1 i 2+
Vest Hem 3+
cekaj jebote ovo je 64k :D ja sam video 8 hiljada haha vrhunski gg
Brao
свака част
lolo i ja gledam 8k...bravo bvdlga, svaka čast
evo i mog tiketa za danas
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1178-9221233-1423
Meni su vaterpolisti H2, realno dobicemo ih 3 razlike, sad su nasi u naletu
brate ne znam zašto ali mislim da gubimo od žabara danas lolo osećaj neki teško je objasniti, a mađari bi trebali lagano jači su dosta od brazilaca jedino ako ih ne useru domaćinskim suđenjem kasno sam se setio toga, lako je u vaterpolu krasti i tuđim kurcem koprive mlatiti što kaže ivo andrić
Биће тешко биће 3:0 за Сасуоло, FORZA GRANDE MAGICO SASSUOLO MIA SAN MIA
n0where jesi ti onaj što je igrao nedeljni tiket, tj. čeka još Zvezdu keca?
Neću da ti rušim sneška, pa ću reći samo da Zvezda daje gol. Vrlo verovatno Vieira na asistenciju Kataia, ali daje. Generalno, od toliko utakmica nisi morao baš igrati na Sasulo keca, em što Zvezda nema još poraz ove sezone, em što Sasulo još nije krenuo sezonu, em što je Zvezda napržena, što oni imaju spore štopere, a vrlo je verovatno da će se stisnuti i oni i igrati opreznije u napadu. Eto tako, hteo sam da prećutim al pošto sam došao da kažem alal vera Brndrnga majstore, onda da ti kažem da nije baš toliko sigurno za kvotu 1.65 da će doći ko mo tno.
Ja ću igrati da Zvezda daje gol(ove) ne znam kvote, pa ne znam ni koju igru tačno. Eto.
Слажем се, нема пораз од увек неугодног горњемилановачког Металца, Змајева са крова Т.Ц. Стадион, затим гиганта из Лучана, а да, и славног крушевачког Напретка.
Пријатељске не рачунам, то никакво мерило није, против Лудогореца на страни 2 гола из две не знају ни они како шансе.
Немојте ме зајебавати, глат нас решавају.
Колико год Звезда голова дала, ови ће дати 2,3 више, минимум.
Dio je generalno dobar lik ali ima nekad ove zvijezdašampijon subjektivne stavove jebiga
3:0 sasuolo večeras