Кладионица

1. Kajgana igro na zvezdu 3+ samo sa pogrersnim predubedjenjem, ali ipak proslo

2. Meni gol vose falio za 3. Tiket jbg

3. pa i nismo baš lupali, seli smo za sto i uzeli sve faktore u obzir i nakon višesatnog razmišljanja i razmatranja svih postojećih faktora zaključili da je jedino 3:0 realan rezultat ovde

4. На мишиће нас добише мајку им жабарску...

5. Sto ne prihvatas moj zahtijev za prijateljstvo somi? Mislis da si bolji od mene majmune?

6. šalim se, niste baš lupali, ali hoću da kažem da nisam retroaktivno promenio mišljenje da je mišljenje mene bvdlge i dionizija o večerašnjoj tekmi bilo bolje nego vaše

7. napušiš se kajgani kurca čika bombaše

8. dosadnjaković jebeni

9. armine ja ne koristim to

10. Sta ne koristis majmune pa kako adminujes

11. xD

imam svoje robove, tu prvenstveno mislim na papet mastera i putinku

12. sve mu radi putinka on samo ladi jaja zapravo

13. Uf nije mi svejedno sad

14. E Šomi23 odlična je pička ova što si mi malopre poslao na fejsu.

15. Ni deki me nije prihvatio pa sto ce,biti ovo ;( nadam se da ne zna ko je pa zato :/

16. Sorry Dzanke za Mitiland, ne znam sta se desilo, Van der Vart nije igrao, sve mu jebem.

Što se tiče Zvezde, lako je ovo moglo na drugu stranu, samo da nismo primili 3 gola i dali 1 , ali to je fudbal. Revans na Marakani pokazaće pravo lice celokupnog tima, biće to jurnjava sa vremenom, prepuna golova u mreži Italijana. Na kraju sa 2-0 ispadamo, EVO JA SAM NOSTRADAMUS, esam reko?

Za danas samo basketasi, poeni, jebanje mame.

Macvan minus, Raduljica plus, Bejns minus, Gasol plus i uvek neugodni Klay Tompson plus!! H2 na Srbiju i H2 na Španiju!

EDIT: Ovo iznad je dobar tiket, što Zhajk okaci.

EDIT: Da igraju Augzburg i Sasulo, sta biste tipovali?

EDIT: RIKI RUBIO MINUS

17. Macvan je 6,5, nema sanse da prebaci. Simon je 2,5, dakle jednu trojku treba da mune... Nedovic 5,5 primamljivo za plus..

18. šalim se bvdlga vidiš da nisam ni stavio na tiket mitilend, samo gent i krasnodar. gent dade u 92. ali džaba kada me kurva gavrilvoa samo obori za pare.

nego gde se mogu igrati SKOKOVI i asistencije igrača, u kojoj kladioni? gledam svuda samo poene stavili

EDIT: aha, nađoh upravo, PINNBET je u pitanju

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.