Кладионица

1. Svaki dobitak je super. Mada sam ja prestao da se radujem na manje od 5k dobitke (to ne znači da dobijam milione).

2. Jako najvise volim ove tikete gde se ceka milion a sve realno, svaki put sam iz fazona, nemam gde da padnem...

3. Ali bukvalno ja i ortak svaki put. I ja mu svaki put kažem da će pasti jer je odigrao previše realan tiket.
    Edita Tahiri: JEBEM TI LIVERPULE DETE SAKATO!

4. ja sam za to da se svake nedelje odigra jedna sina, pa sta bude, bacis 50-100 dinara, nikad se ne zna

5. ja u mocartu na 20 dindzi cekam 50 milja.nisam nekih 10ak dana uplatio,al moracu opet da krenem.3 dine cekam premiju.za to vreme se dobrano povecala. nije bas da sam svaki dan uplacivao...kada bude ns 50 milja premija-ja sam.kapiram da ce me ubiti kada dobijem.a dobijam sigurno.nekada...

6. Eh, sto volim subotu u 16:00.

7. Kako bre 6.20, pa kvota na keca je 10? Je l ovo iz keca u kec?

8. Inače danas jebem mozzarta slojevito od osnove tiketa koju čine košarkaši Španije i moćne USA preko tenisa i na kraju preko fudbala kroz jake domaćinske ekipe.

https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1178-2817756-1424

https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1178-2714893-1424

9. Da je iz keca u kec bila bi malo veća još. Ne znam gde si video 10, kvota je oko šest (preko šest) svuda gde sam ja video.

10. Juče je po svim nesrpskim neodvratnim kladionicama bila 9.76 pa naviše

11. Jeste, ali treba uzeti u obzir da je ovo srbija i da se igra na srbiju patriocki i da je spala kvota, i da u startu nije bila 10 jer su znali da su srbi govna igrace ko ludi.

12. Isto je i bombaš rekao juče znači nisi u pravu opaa

Elem, koliko god da glupi srbi igraju na nas što je logično da će igrati ko god da je protivnik to nije razlog da glupe kladione smanjuju kvotu kao da igraju borac i napredak i da svaka budala u čačku i kruševcu zna da je namešteno, ovo je finale OI pobogu.

Hoću ti reći ovo

OI = veliko i jako tržište, i kvote ne smeju biti tako "osetljive"

13. Evo upravo videh u Pinnacle je Srbija na @10.160

U pinnacleu USA -13.5 @1.679 a u mozzartu ja odigrao na -8.5 @1.60

Glupi mozzart će kažnjen za svoju glupost.

14. Simon 2.5 granica, plus 2.15, pa igram ga makar ne sutnuo!

Irving i Durent plus, Macvan minus,Teo plus asistencije,Mitiland 1i3+, Inter x2i2-3, Austrija Bec 1, vest hem 1 zbog bezobrazne kvote, Real 2i2+, Milanezi 1, Zvezda 2+prvo...

15. Da.li realan si na real da stavljas novce? Stavi fiks sevilju ako ti je.toliko stalo do spanskih cigana.da.ih imas.na.tiketu

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.